Uitslagen: alle punten blijven in Doetinchem

De uitslagen van dit weekend zijn met elkaar in balans: zo goed als de thuiswedstrijden verliepen, zo lastig bleken de uitwedstrijden dit weekend.

Alleen maar overwinningen in Doetinchem

Alle teams die dit weekend in actie kwamen op Sportpark De Bezelhorst, wisten hun wedstrijd te winnen. De dag begon vroeg met twee overwinningen van de O10: FC Trias O11-1 en OBW O10-1 werden met respectievelijk 23-0 en 23-1 verslagen.

Om 15.00 uur werd er afgesloten met de O13-1. Tegenstander Go Ahead Eagles kwam via een hoekschop op voorsprong, maar wist daarna niet meer te scoren. Via twee doelpunten van De Graafschap in beide helften stond er uiteindelijk een 4-1 overwinning op het bord. De O13-1 komt daarmee op negen punten uit vier wedstrijden.

Match of the Day

In de middag stond de wedstrijd van de O15-1 tegen FC Twente/Heracles O15 op het programma, die 'live' te volgen was via onze stories op Instagram.

Na een 1-1 ruststand, liep het team van trainer Sjoerd Voerman uit naar een 3-1 voorsprong via twee doelpunten van Van Olderen. De gasten scoorden nog de 3-2, maar Barzuwa gooide met een knappe solo de wedstrijd in het slot. Rutjes tekende voor rust voor de openingstreffer. Een belangrijke overwinning, waarmee de O15-1 klimt naar plek 6 op de ranglijst.

Lastige uitwedstrijden

Zo goed als het op eigen bodem ging, zo moeilijk bleken de uitwedstrijden voor de Superboeren. Alleen de O9-teams wisten hun wedstrijden op bezoek bij hun tegenstander in een overwinning om te zetten. De O17, O18 en O21 hadden deze week geen officiële wedstrijden. Bekijk alle uitslagen hieronder!