Sponsorbijeenkomst SuperTalentenmuur 2018 - 2019


Sponsorbijeenkomst SuperTalentenmuur 2018 - 2019

Zaterdag 12 januari 2019 was het eindelijk zover. Tijdens de sponsorbijeenkomst van de SuperTalentenmuur kwamen sponsors, ouders en spelers bijeen op De Vijverberg voor de bekendmaking van de behaalde resultaten. De SuperTalentenmuur is een belangrijk project binnen de voetbalacademie waarbij sponsors kunnen bijdragen in de groei en ontwikkeling van een jeugdspeler. Samen genieten en presteren maakt een investering in een jeugdspeler een unieke ervaring.

Bestuurslid George de Jong vertelde tijdens deze avond over het belang van een goede accommodatie voor een voetbalacademie: ‘Wat je ook doet en hoe hard je ook traint. De accommodatie waarop je traint moet goed zijn. De faciliteiten mogen geen belemmering zijn voor de ontwikkeling van het talent.’ Daarnaast benadrukte hij dat voetballen alleen niet voldoende is om de top te bereiken. Onder andere omgaan met media, sponsors en fans is hier ook een belangrijk onderdeel van, waardoor wij met het project de SuperTalentenmuur de spelers hierop proberen voor te bereiden.

Aansluitend vertelde hoofd jeugdopleiding Jefta Bresser over de werkwijze binnen de voetbalacademie. Hier op volgend presenteerde Remko ten Brinke (Bestuurslid marketing en communicatie) de resultaten, reikte de behaalde bonussen per team uit en onthulde het totaal bedrag aan sponsorinkomsten.

83 spelers wisten 154 sponsors te enthousiasmeren om samen het proces te ervaren om profvoetballer te worden. Dit seizoen resulteerde dit in € 40.988,- . Het resultaat was 50% meer dan in het vorige seizoen. Deze inkomsten worden gebruikt voor de verbetering van faciliteiten, nieuwe materialen en onze nieuwe accommodatie. Drijfveer en motivator achter het project Freek Fokkink was zeer trots op de behaalde resultaten. “Samen met de gehele voetbalacademie zijn wij elk seizoen goed bezig om van het project de SuperTalentenmuur een succes te maken. Het is fantastisch om hier onderdeel van te zijn en dat veel bedrijven en particulieren zich willen ‘binden’ aan De Graafschap Pincvision Voetbalacademie via de SuperTalentenmuur.“Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht