Jeugdopleiding


Talent voorstellen: Chris Verheul

Talent voorstellen: Chris Verheul

Volop talent bij De Graafschap Pincvision Voetbalacademie! In het programmablad 'De Graafschappers' wordt er tijdens thuiswedstrijden telkens één voorgesteld. Op 12 augustus de eer aan Chris Verheul, De Graafschap O17.

Lees verder


Felix Monasso Hoofd Jeugdscouting

Felix Monasso Hoofd Jeugdscouting

Doetinchemmer Felix Monasso is aangesteld als Hoofd Jeugdscouting bij De Graafschap Pincvision Voetbalacademie.

De afgelopen vier jaar was Felix al regioscout bij de jeugdopleiding. Jaren eerder, in de periode 1999 t/m 2001 heeft Felix al eens eerder de rol van Hoofd Jeugdscouting bij De Graafschap vervuld. Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren verschillende rollen gehad bij diverse amateurclubs in de regio. Felix is een superboer in hart en nieren, al vanaf het seizoen 1973-1974 is hij onafgebroken in het bezit van een seizoenkaart.

Lees verder

Dennis te Braak naar Feyenoord

Dennis te Braak naar Feyenoord

Dennis te Braak, momenteel nog Hoofd Jeugdopleiding bij De Graafschap Pincvision Voetbalacademie, wordt met ingang van komend seizoen jeugdtrainer bij Feyenoord O16.

Lees verder


Dennis te Braak stopt als hoofd jeugdopleiding De Graafschap

Dennis te Braak stopt als hoofd jeugdopleiding De Graafschap

Hoofd jeugdopleiding van De Graafschap Pincvision Voetbalacademie Dennis te Braak zal zijn aflopende contract niet verlengen.

Dennis vervulde sinds 2014 de functie van Hoofd Jeugdopleiding en was eerder ook werkzaam als assistent trainer bij de selectie van De Graafschap. De voormalig profvoetballer (De Graafschap, VVV, Heracles Almelo) is in zijn rol als hoofd jeugdopleiding bij De Graafschap van grote waarde geweest voor de ontwikkeling van de jeugdspelers, teams en kaderleden. Mede dankzij zijn inzet staat de jeugdopleiding goed aangeschreven, speelt een groot aantal teams op het hoogste niveau en zijn veel spelers doorgebroken in het betaald voetbal. 

Lees verder