Jeugdopleiding


Gastgezinnen voor talenten in Achterhoek gezocht

Gastgezinnen voor talenten in Achterhoek gezocht

De jeugdopleiding van De Graafschap is voor jonge talentvolle voetballers (14 - 19 jaar) op zoek naar gastgezinnen in de regio Doetinchem. Trainen, wonen en naar school gaan op één plek is noodzakelijk voor deze talenten om hun weg naar de top te bereiken.

Lees verderSpeelschema 3 februari – 9 februari 2020

Speelschema 3 februari – 9 februari 2020

Het speelschema voor week 6 is bekend. Veel jeugdteams spelen komende week een (oefen)wedstrijd op Sportpark De Bezelhorst, te beginnen met de O21. Het team van trainer Jan Vreman trapt om 18:30 uur af tegen Jong SC Cambuur.

Lees verderVoormalig jeugdspeler Paco Geutjes overleden

Voormalig jeugdspeler Paco Geutjes overleden

Wij hebben vandaag kennis genomen van het overlijden van voormalig jeugdspeler Paco Geutjes na een tragisch ongeval. Paco kwam op jonge leeftijd in onze jeugdopleiding terecht en speelde daar in alle leeftijdscategorieën. In 2017 vertrok Paco naar Achilles'29. Wij hebben Paco en zijn familie leren kennen als bevlogen mensen met een hart voor het voetbal.

Lees verder


De Graafschap O21 begint 2020 met mooie overwinning op FC Emmen

De Graafschap O21 begint 2020 met mooie overwinning op FC Emmen

De Graafschap O21 won maandagavond de eerste wedstrijd van de tweede competitiehelft. Op Sportpark De Bezelhorst werd het tweede elftal van FC Emmen met 4-1 verslagen. Ebbe Wenting, Joey Lieshout, Jonathan Vergara Berrio en Walid Ould-Chikh maakten de (fraaie) doelpunten namens de Superboeren.

Lees verder

​Speelschema 20 januari – 26 januari 2020

​Speelschema 20 januari – 26 januari 2020

Het speelschema van onze jeugdteams voor week 4. Komend weekend worden er veel wedstrijden op Sportpark De Bezelhorst afgewerkt. Onze O21 komt op maandagavond al in actie; de ploeg van trainer Jan Vreman ontvangt het tweede elftal van FC Emmen.

Lees verder