De Graafschap O21 sluit goede reeks af met zege op FC Emmen

De Graafschap O21 heeft maandagmiddag een prima 3-2 zege geboekt op het tweede elftal van FC Emmen. De ploeg van trainer Jan Vreman sluit hiermee een goede periode af en gaat de winterstop in met een prettig gevoel. Jonathan Vergara Berrio, Dylan Chiazor en Matthijs van Nispen zorgden voor de doelpunten van de Superboeren.

Sterke comeback

Op Sportpark De Bezelhorst schoot De Graafschap uit de startblokken en maakte Vergara Berrio al vroeg de 1-0. Vijf minuten voor de rust kwamen de gasten uit Emmen langszij: 1-1. In de tweede helft had de thuisploeg een licht overwicht, al golfde het spel op en neer. Na de 2-1 van Chiazor (uit een goede aanval) volgde twintig minuten voor tijd de gelijkmaker. Uit de daaropvolgende tegenaanval maakte Van Nispen de beslissende treffer. Na de 4-1 zege op Jong Vitesse en het 1-1 gelijkspel tegen Jong FC Twente opnieuw een mooi resultaat dus.

"Sluiten af met goed gevoel"

"Een verdiende zege? We konden 'm winnen", zei Vreman na afloop. "We hebben wel wat weggegeven, maar hadden zelf ook vaker kunnen toeslaan. Ons spel is de afgelopen wedstrijden in fases beter. We spelen af en toe in verschillende samenstellingen, de laatste tijd is dat vaker een vast team. Dat zie je terug in ons spel; we voelen elkaar beter aan. De goede resultaten zijn mooi voor ons. We sluiten met een goed gevoel af. Ik ben niet alleen tevreden over het spel, maar nu ook over de resultaten."

{asset:38945:url}{asset:38946:url}{asset:38947:url}{asset:38948:url}{asset:38949:url}{asset:38950:url}{asset:38951:url}{asset:38952:url}{asset:38954:url}{asset:38955:url}{asset:38956:url}{asset:38957:url}{asset:38958:url}{asset:38959:url}{asset:38960:url}{asset:38961:url}{asset:38962:url}{asset:38963:url}{asset:38953:url}{asset:38964:url}{asset:38965:url}{asset:38966:url}{asset:38967:url}