De Graafschap O21 pakt punt tegen FC Twente: 1-1

De Graafschap O21 heeft dinsdagmiddag op De Bezelhorst met 1-1 gelijkgespeeld tegen FC Twente. Namens de ploeg van trainer Jan Vreman scoorde Jonathan Vergara Berrio, die voor rust de 1-0 maakte. Emil Berggreen tekende voor de gelijkmaker.

Verdiende voorsprong

Bij De Graafschap O21 speelden diverse spelers van het eerste elftal mee, om zo wedstrijdritme op te doen. Jordy Rondeel stond bijvoorbeeld op doel en ook Jordy Thomassen, Jesse Schuurman, Roland Baas en Frank Olijve speelden vanaf de eerste minuut mee. Het basisteam werd verder gevormd door Milan Hilderink, Jonathan Vergara Berrio, Walid Ould-Chikh, Bert Esselink, Hatim Akarom en Quinn Vervelde. Nadat Vergara Berrio de Superboeren verdiend op voorsprong had gezet, werd FC Twente sterker en maakte Berggreen een kwartier voor tijd de 1-1. Vervolgens ging het spel op en neer, maar vielen er geen doelpunten meer.

(Basis)opstelling De Graafschap O21: Rondeel; Akarom, Hilderink, Esselink, Baas; Olijve, Vervelde, Schuurman; Vergara Berrio, Thomassen en Ould-Chikh.

{asset:38735:url}{asset:38736:url}{asset:38737:url}{asset:38739:url}{asset:38740:url}{asset:38741:url}{asset:38742:url}{asset:38743:url}