De Graafschap O21 pakt punt op Papendal: 0-0 tegen Vitesse

De Graafschap O21 heeft maandag de uitwedstrijd tegen Vitesse met 0-0 gelijkgespeeld. De betere kansen waren voor de thuisploeg, hoewel de Superboeren weinig onder deden voor de Arnhemse ploeg.

Kans op 0-1

De mannen van trainer Jan Vreman hadden een sterke ploeg tegenover zich, met zeven spelers uit de eerste selectie. De Graafschap O21 hield zich goed staande op Sportcomplex Papendal en was via Walid Ould-Chikh dicht bij de 0-1. Doelman Kostas Lamprou redde echter op de inzet van de aanvaller. Vitesse was een aantal keer dreigend, maar het ontbrak voorin aan de scherpte.

Redding(en) Rondeel

In de tweede helft hadden de Arnhemmers een licht overwicht en was De Graafschap met name uit de tegenaanval dreigend. Vitesse raakte na rust lat en paal; eerst belandde een schot van Jay-Roy Grot op het houtwerk en ook Roy Kuijpers had de 1-0 op zijn schoen. Doelman Jordy Rondeel bracht zeven minuten voor tijd redding op een inzet van Grot en voorkwam een Vitesse-doelpunt.

"Blij met punt"

"Gezien het spelbeeld en de kansen die Vitesse kreeg, moeten we blij zijn met een punt. Toch hebben we zelfs een aantal momenten laten liggen", zei trainer Jan Vreman na afloop. "Het waren geen grote kansen, maar we hadden het beter uit kunnen spelen. Een overwinning was niet verdiend geweest, voor het punt hebben we hard gevochten."

Opstelling De Graafschap O21: Rondeel; Akarom (33. Jochemsen), Hilderink, Esselink, Van der Wulp (15. Azzouz); Schuurman, Van Nispen, Vergara Berrio; Chiazor (71. Wenting), Lieshout en Ould-Chikh.

{asset:39908:url}{asset:39909:url}{asset:39910:url}{asset:39911:url}{asset:39912:url}{asset:39913:url}{asset:39914:url}{asset:39915:url}{asset:39916:url}{asset:39917:url}{asset:39918:url}{asset:39919:url}{asset:39920:url}{asset:39921:url}{asset:39922:url}{asset:39923:url}