U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap in de regio: 20 amateurclubs verbinden zich aan De Graafschap Jeugdopleiding


De Graafschap in de regio: 20 amateurclubs verbinden zich aan De Graafschap Jeugdopleiding

Afgelopen dinsdag en woensdag hebben 20 regionale amateurclubs hun handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst met De Graafschap Jeugdopleiding: “Deze nieuwe manier van samenwerken is gericht op het delen van kennis en het verankeren van de visie van De Graafschap in de regio. De samenwerking vervangt dat wat voorheen het RSVJ convenant was”, zegt projectleider AV/BV Sjoerd Voerman.

Op stadion De Vijverberg werd de samenwerking op dinsdag met Concordia Wehl, DVC ’26, AZSV, Longa ’30, Grol, FC Winterswijk, GSV ’38, OBW, HC ’03, FC Dinxperlo, Sportclub Lochem en FC Trias bekrachtigd. Op woensdag waren FC Eibergen, SC Groessen, Witkampers, Ruurlo, ZZC ’20, SDOUC, HSC ’21 en Neede aan de beurt, met inachtneming van de coronaregels.

De Graafschap Jeugdopleiding hoopt op deze manier de potentie die de Achterhoek bezit op voetbalgebied, waaronder kennis, visie en het talent van de jeugd, optimaal te benutten. Daarnaast moet de samenwerking op termijn een impuls geven aan de kwaliteit en het niveau van de regionale jeugdafdelingen en de visie van De Graafschap regionaal op de kaart zetten. Het samenwerken met deze partnerverenigingen is dan ook echt gebaseerd op tweerichtingsverkeer.

“Ik ben er trots op dat wij als De Graafschap echt iets kunnen betekenen voor de regio en ik verwacht veel van deze mooie nieuwe samenwerking”, vult hoofd jeugdopleiding Jefta Bresser aan.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De Vijverberg, Doetinchem

Degraafschap
vr
24
sep.
20:00
uur
Fcutrecht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner