U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Ali Ibrahim keert terug als jeugdtrainer


Ali Ibrahim is sinds dit seizoen weer terug op de Doetinchemse velden. De voormalig aanvaller van De Graafschap keert terug als jeugdtrainer in de opleiding van De Superboeren.

Terug op de club

Wie terugdenkt aan Ali Ibrahim, denkt vooral aan het fameuze hakje tegen Ajax in het seizoen 1996/1997. De spits speelde in totaal twee seizoenen voor De Graafschap. Hij speelde in deze jaren samen met spelers als Eric Viscaal en Jan Vreman, onder leiding van hoofdtrainer Fritz Korbach.

Meer dan twintig jaar na dato is Ibrahim dus weer terug op de club: "Ik vind het leuk dat Jefta me heeft gevraagd weer deel uit te maken van de Graafschap en mee te werken aan de ontwikkeling van de jonge spelers," reageert Ali Ibrahim op zijn eigen terugkeer.

Goede start van het nieuwe seizoen

Op de zaterdagen is Ali Ibrahim het vaste gezicht van de O15-2. Dit weekend zag hij zijn team in de slotfase de winnende goal maken tegen Sportclub Lochem: "Vandaag hebben we een goed begin gemaakt voor de voorbereiding van het nieuwe seizoen. De jongens werken hard, ik ga ze vooral proberen bij te brengen om slimmer te voetballen," aldus Ibrahim.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Koning Willem II Stadion, Tilburg

Willem II logo
vr
06
okt.
20:00
uur
Logo de graafschap jubileum
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner