U heeft momenteel geen verbinding.
Fietsen veur de club

Fietsen veur de club

Enkele supporters kregen aan het begin van de coronacrisis het idee om geld in te zamelen voor de De Graafschap, omdat hun club hard getroffen werd door de maatregelen rondom het virus. Het idee was toen om de Mont Ventoux op te fietsen en met die beklimming geld in te zamelen.

Dankzij steun van alle kanten is het inzamelen van geld voor de club minder noodzakelijk. Daarom schakelden de supporters door en keken naar het Achterhoekse goede doel Bergh in het Zadel en de maatschappelijke tak van onze mooie club: De Graafschap Verbindt. Het idee van de Franse berg werd losgelaten om het in te ruilen voor een tocht waarbij het Achterhoekse landschap centraal staat. Routes van 100 en 200Km aangevuld met puzzeltochten voor de recreatieve fietsers. De ronde die op stapel staat voert de deelnemer gedurende honderd of tweehonderd kilometer door ons prachtige achterland. Iedere deelnemer aan de tocht zamelt geld in voor Bergh in het Zadel en daarmee ook voor de kankerbestrijding.

Inschrijven

Wil jij je opgeven voor de routes van 100 en 200Km of fiets je liever mee met de puzzeltochten? Klik dan hier en fiets met ons mee!

De Graafschap Verbindt

Naast Bergh in het zadel gaat een gedeelte van het geld naar een goed doel binnen de club en zal dit benut worden voor het opzetten van het De Graafschap Museum. Een volksclub als De Graafschap verdient een museum dat van én voor haar supporters is. Een museum is bij uitstek ook een plek die ingezet kan worden voor de maatschappelijke activiteiten van De Graafschap Verbindt. Zo kunnen scholieren en studenten kennismaken met de geschiedenis van De Graafschap en kan er naar hartenlust herinneringen worden opgehaald.

De Graafschap Verbindt heeft het project Veur Altied dat sociale ontmoetingen tussen 55 plussers stimuleert en ze zijn bezig met het opzetten van De Graafschap Football Memories. Football Memories richt zich op de doelgroep ouderen die eenzaam zijn of beginnende dementie hebben. In dit project staat samen collectieve (voetbal)herinneringen ophalen centraal en worden sociale ontmoetingen gestimuleerd. Ontmoetingen die voor deze doelgroep niet altijd vanzelfsprekend zijn. Een bijeenkomst van Football Memories duurt 90 minuten inclusief ‘theepauze’. Willem II is een van de eerste Nederlandse clubs die met dit project aan de slag ging.

Honderd of tweehonderd kilometer door de Achterhoek

Deze ronde start en eindigt bij het mooiste stadion van Nederland: stadion de Vijverberg. De tocht voert je langs autoluwe wegen en onderweg zijn er, afhankelijk van de route, twee of vier stempelposten ingericht waar de deelnemers gebruik kunnen maken van de toilet, EHBO e.d.

Voor slechts €19,54 open je een account om deel te nemen aan deze toertocht. Zodra dit saldo is opgehoogd tot minimaal €100,- (ook wanneer je deelneemt als teamlid) wordt de inschrijving definitief. Deel, na opening van je account, je unieke link met familie, vrienden en fietsmaten om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Voor de 10 deelnemers met het hoogst aantal donaties zullen er grote, mooie en bijzondere prijzen zijn.

Deelname is inclusief;

- Deelname aan deze unieke toertocht dwars door de Achterhoek;
- Start en finish op een unieke locatie: Stadion De Vijverberg;
- Een stempelpostenkaart;
- Koffie en/of thee voor de start;
- Verzorgingsposten inclusief eten, drinken, technische ondersteuning en EHBO;
- T-shirt als aandenken aan deze bijzondere dag (voor deelnemers aan de grote ronde);
- Unieke fietssokken als aandenken aan deze bijzondere dag (voor deelnemers aan de grote ronde);
- Gratis pastamaaltijd na de finish;
- Toegang tot het eindfeest binnen de poorten van stadion De Vijverberg, met hoogtepunt de onthulling van het opgehaalde bedrag én de prijswinnaars;
- Mogelijkheid tot de aanschaf van een uniek De Graafschap wielershirt voor €54 in plaats van de oorspronkelijke €59.

Kortom: wacht niet met inschrijven en inzamelen, deze unieke dag moet op je palmares staan!

Inschrijving sluit: 15 mei 2022

Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor verkeersveiligheid. De organisatie van Fietsen veur de Club is niet aansprakelijk en verantwoordelijk voor eventuele ongevallen en schade.

Uniek wielershirt

In samenwerking met Tom Leezer, voormalig profwielrenner bij onder andere Rabobank en Team Jumbo Visma, is er een uniek De Graafschap wielershirt ontworpen. Onderstaand wielershirt is te bestellen voor slechts €59.

Deelnemers aan de toertocht van 200 kilometer krijgen een korting van €5,-

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/W3HefliZV7c

Volgende wedstrijd

Frans Heesen Stadion, Oss

Toposs
vr
01
dec.
20:00
uur
Logo de graafschap jubileum
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner