De Vijverberg geet plat!

Henry Welling, Joop Boxstart en Ben Beijer verzorgen op woensdagavond 30 januari een dialectavond op het stadion. Een theatershow boordevol liedjes en conferences in het Liemers en het Achterhoeks. Met muzikale ondersteuning van rasmuzikanten als John te Dorsthorst, Joop Wallerbosch en Theo Scholten. Het thema voetbal zal zeker aan bod komen, maar staat niet centraal. De Vijverberg geet plat! Kom sfeer proeven en bedenk vooral: Er mag gelachen worden.

Kaarten kosten vijftien euro per stuk (inclusief pauzedrankje) en zijn verkrijgbaar bij de receptie van het stadion of via klik hier om ze direct online te bestellen.

Deze gezellige en vermakelijke dialectavond vindt plaats op de eerste etage in stadion De Vijverberg. De zaal gaat om 18.30 uur open, de voorstelling start om 19.30 uur.

Instructie voor het bestellen van tickets:

1. Kies het aantal tickets dat u wilt bestellen. Klik vervolgens op verder.

2. U komt terecht in uw winkelmandje met uw bestelling. Klik op ga naar betalen.

3. Om de bestelling af te maken met u een aantal persoonsgegevens achter laten. Wil de velden in die verplicht zijn (staat aangegeven met een *)

4. Zet een vinkje aan dat u akkoord gaat met de 'Standaardvoorwaarden'.

5. Volg de overige stappen om de bestelling af te ronden. Let op: voor dit evenement ontvangt u e-tickets. Het is van belang dat u een geldig mailadres doorgeeft bij uw persoonlijke gegevens.