Podcast


podcast-6.jpg

De Graafschap Podcast is een initiatief van de makers van de theatervoorstelling 'Veuraltied, een prijzenkast vol verhalen'. Maandelijks geeft de podcast een inkijk in het reilen en zeilen van de Achterhoekse voetbaltrots De Graafschap.

Podcast: de ziel van Brigata Tifosi

De Brigata Tifosi staat landelijk bekend om haar immense sfeeracties. De fanatieke Graafschap-supporters zijn daarnaast zowel bij thuis als uitwedstrijden prominent aanwezig om de Superboeren te steunen en zijn een kritische luis in de pels van de club. Altijd en overal, is hun motto. Wat drijft deze groep? Hoe beleven zij het supporten van de mooiste kleine club van Nederland?

In de media spreken ze nooit en dat is een bewuste keus. Voor de podcast Sprekken & Angaon maken ze een eenmalige uitzondering. 'Nelis', ‘Ticket’ en Rolf vertellen in een 1,5 uur durende podcast met Maarten Hagelstein hoe de sfeeracties tot stand komen, hoe zij als groep functioneren en wat de hoogte- en dieptepunten zijn in hun 17-jarig bestaan. Puur, vol passie en met respect voor ieders gevoel bij De Graafschap. Daarnaast een column van Sjoerd Weikamp, en een gedicht van Eddy Buiting over Henk ‘Kappertje’ Overgoor, de clubheld die vanaf nu voor eeuwig prijkt op de muren van De Vijverberg.

Luister via je favoriete podcast-app of luister rechtstreeks op de site via onderstaande player.


Luister via SpotifyLuister via Itunes/Apple PodcastsLuister via Podbean