Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Rotra op rechterborst De Graafschap

Rotra op rechterborst De Graafschap 12-07-2012 - Koninklijke Rotra staat ook aankomend seizoen op het shirt van DE Graafschap. Het opvallende gele logo staat op de rechterborst. Koninklijke Rotra blijft Official Partner van De Graafschap.

"We zijn verheugd dat we met Koninklijke Rotra een verlenging van ons sponsorcontract met De Graafschap hebben kunnen overeenkomen. We streven niet alleen naar lange termijn relaties met onze klanten maar ook met onze partners. We vinden dan ook dat we elkaar in goede en slechte tijden moeten steunen en blijven dan ook na het afgelopen seizoen achter De Graafschap staan. We hebben er vertrouwen in dat De Graafschap haar positieve, sympathieke imago weer snel eer aan doet. Ambitie, betrouwbaarheid en saamhorigheid. Deze kernwaarden sluiten uitstekend aan bij het beleid van Koninklijke Rotra", aldus Harm Roelofsen directeur eigen van de Rotra Groep.

 "Wij zijn blij dat we een dergelijk bedrijf uit het Oosten van het Land op ons shirt hebben. Zoals Harm Roelofsen al aangaf, de kernwaarden van beide partijen komen overeen. Het vertrouwen van de directie van Rotra stellen wij zeer op prijs", aldus Henk Bloemers, algemeen directeur van De Graafschap.

 

Terug naar de vorige pagina

Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels