Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Nieuwe spelers geven vakantieborrel Rotra kleur

Nieuwe spelers geven vakantieborrel Rotra kleur 26-06-2012 - Aansluitend aan enkele persbijeenkomsten in stadion De Vijverberg had donderdag 21 juni de Rotra vakantieborrel plaats. Tijdens de inleiding werden twee nieuwe spelers aan de aanwezige sponsoren voorgesteld: Frank van Kouwen en Santy Hulst. Het werd een effectieve borrel, waarbij ook Roland Vroomans, Henk Bloemers en Pieter Huistra aan het woord kwamen.

Goede opkomst

Het was hoog tijd voor een samenzijn in de Euro Planit Lounge van stadion De Vijverberg. Dat vonden ook talloze ondernemers, waardoor er een goede opkomst was. Business Club-voorzitter Vincent Immink brak zoals gebruikelijk de ban om vervolgens het woord aan Rotra-directeur Machiel Roelofsen te geven. Hij zette uiteen waar het bedrijf Rotra voor staat.

Hulst krijgt lachers op zijn hand

Henk Bloemers nam het stokje over en blikte terug op het afgelopen seizoen, maar gaf aan vooral vooruit te willen kijken. Bij de introductie van Van Kouwen en Hulst kreeg laatstgenoemde de lachers op zijn hand. Hij liet doorschemeren dat zijn vriendin een baan zoekt in onze regio en versprak zich bij een ander vraagstuk. Hulst wil om de titel spelen en noemt De Graafschap daarom een stap omhoog. Helaas voor Santy zei hij dat het spelen om de titel een ‘grap' is. Hij herstelde zich snel.

Geen grap...

Hierop haakte zijn trainer Huistra naadloos in. "Hopelijk kunnen we er met z'n allen voor zorgen dat het geen grap is, zodat we aan het eind van dit seizoen hier weer onder andere omstandigheden staan." Technisch manager Vroomans zorgde voor een kijkje in de keuken en legde zijn visie uit. De heren bleven na afloop borrelen en genoten van een hapjesbuffet van Buitencentrum Kerkemeijer. Een geslaagde, productieve bijeenkomst.

Terug naar de vorige pagina

Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels