Zakelijk nieuws


Dineren voorafgaand aan de wedstrijd De Graafschap - AZ

Dineren voorafgaand aan de wedstrijd De Graafschap - AZ

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen AZ op zaterdag 12 september a.s. kunt u, samen met uw gasten, genieten van een heerlijk diner in de Rabobank Sponsor Lounge. Ook als u seats heeft in de Lodder-Dales Lounge, kunt u deelnemen aan dit diner. Vanaf 16.30 uur bent u van harte welkom, en vanaf 17.00 uur is de aanvang van het diner. U kunt plaatsen reserveren door een mail te sturen naar: info@degraafschap.nl.

Lees verder

Samen Uit Samen Thuis, een nieuw initiatief voor de Business Club!

Samen Uit Samen Thuis, een nieuw initiatief voor de Business Club!

Samen met FC Groningen hebben we een bijzonder Business Club arrangement bedacht, dat we in de toekomst ook met andere clubs willen aanbieden: Samen Uit Samen Thuis. Persoonlijk contact en gezamenlijk eten met een groep sponsoren van de tegenpartij, waarbij we u van tevoren vertellen wie deze sponsoren zijn en wat ze doen. Op zaterdag 21 november komen de sponsoren van FC Groningen naar De Vijverberg en op zondag 10 april kunt u met diezelfde Groningse sponsoren de return in het hoge noorden beleven.

Lees verder

De Graafschap Business Club op televisie

De Graafschap Business Club op televisie

Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij de opnamen van een nieuw televisieprogramma van Endemol. Het betreft een SBS6 praatprogramma waarin iedere week een andere Business Club de hoofdrol speelt. In het chique Lido in hartje Amsterdam zijn vanaf 9 september elke woensdag de opnamen van dit praatprogramma over voetbalsponsoring. De Business Club van De Graafschap is uitgekozen om in één van deze uitzendingen centraal te staan en u kunt hierbij aanwezig zijn.

Lees verder


Happy Hour september, BBQ en voorstellen selectie

Happy Hour september, BBQ en voorstellen selectie

Niet op de traditionele derde donderdag van de maand maar op de woensdag ervoor, dus woensdag 16 september a.s., heten De Graafschap en Rob Besselink & Van der Woude u en de leden van de Univé Lounge van harte welkom op het eerste Happy Hour van seizoen 2015/2016.

Lees verder

Seesing Personeel Official Partner van De Graafschap

Seesing Personeel Official Partner van De Graafschap

Seesing Personeel houdt van voetbal! Daarom hebben zij zich voor het seizoen 2015-2016 verbonden aan de Graafschap als Official Partner en daarmee komt het aantal Official Partners op negen. Vanaf het begin van het bestaan van dit uitzendbureau zijn zij al actief betrokken bij De Graafschap en door middel van het Official Partnership bouwen zij dit nu verder uit.

Lees verderBusiness Club voorzitter Vincent Immink: lekker lang nagenieten

Business Club voorzitter Vincent Immink: lekker lang nagenieten

Wat een ontlading het afgelopen weekend. Duizenden hondstrouwe supporters en sponsoren hebben onze jongens ondersteund in het behalen van het ultieme doel: winst in de nacompetitie. Waardoor we het komende seizoen ons weer kunnen verheugen op wedstrijden tegen onder meer Ajax, Feyenoord, PSV, maar ook voor de prachtige derby’s tegen Vitesse en NEC kunnen we onze borst alvast nat maken. Hopelijk luidkeels toegezongen door de meer dan tienduizend enthousiastelingen die in ons knusse stadion de Vijverberg een plaats kunnen vinden. Ik vertrouw erop dat het spelen in de hoogste divisie een extra positieve stimulans geeft aan het Achterhoekse bedrijfsleven. En dat vele bedrijven zich hierdoor aangesproken voelen en zich zullen aanmelden om lid te worden van onze prachtige Business Club. Want zeg nou zelf: waar ontmoet je zoveel bedrijven, waar kun je in gesprek komen met net dat ene bedrijf waar je al zo graag een afspraak mee wilt? Tijdens de wedstrijden kan dat, maar ook tijdens de tientallen andere evenementen die we voor u organiseren.

Lees verder

Zeer geslaagde Blauwwitte Golfdag

Zeer geslaagde Blauwwitte Golfdag

Vrijdag 22 mei was het weer zo ver. De tiende editie van de Blauwwitte Golfdag op de prachtige banen van ’t Zelle. De geoefende golfers gingen aan de slag voor het toernooi om de felbegeerde Blauwwitte Graafschap BC Wisselbokaal.

De ‘nieuwelingen’ kregen een aantrekkelijke clinic voorgeschoteld, om de eerste beginselen van deze prachtige sport onder de knie te krijgen. Ook konden zij meedoen aan een heuse wedstrijd op de par 3 baan.

Lees verder

Komt u op onze traditionele BBQ met de introductie van de nieuwe spelers? Opgeven kan via: bit.ly/1FkSBh5 #BC-leden #samenzakendoen Volg ons