Zakelijk nieuws


Dineren voorafgaand aan De Graafschap - FC Dordrecht

Dineren voorafgaand aan De Graafschap - FC Dordrecht

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Dordrecht op vrijdag 30 september a.s. kunt u, samen met uw gasten, genieten van een heerlijk 3-gangen diner in de Rabobank Sponsor Lounge. Ook als u seats heeft in de Lodder-Dales Lounge of in de Unive Lounge kunt u deelnemen aan dit diner. Vanaf 17.45 uur bent u van harte welkom en vanaf 18.00 uur is de aanvang van het diner.

Lees verderDe Graafschap Golf Academie

De Graafschap Golf Academie

Samen D’ran gaan we met de Business Club van De Graafschap niet alleen in het stadion, maar ook op de golfbaan. Niet voor niets organiseert de club jaarlijks twee eigen golf-dagen en spelen vele Business Club leden met elkaar op diverse sponsor golfdagen of gewoon onderling. Betaald Voetbal De Graafschap wil ook de (nog) niet-golfende sponsoren de gelegenheid bieden om in een intieme setting te netwerken én hun GVB te behalen. Op 1 maart start, in samen werking met Golfplatz Borghees, De Graafschap Golf Academie

Lees verder


Samen naar de bekerwedstrijd!

Samen naar de bekerwedstrijd!

De loting van het KNVB bekertoernooi heeft uitgewezen dat De Graafschap het de 1e ronde van het toernooi moet opnemen tegen SC Heerenveen uit het hoge noorden.

Lees verder

Samen erop uit, #SamenDran!

Samen erop uit, #SamenDran!

Na het daverende succes van de bezoeken aan FC Volendam en Go Ahead Eagles vorig seizoen, gaan we (indien voldoende animo) dit seizoen enkele uitwedstrijden bezoeken. Sponsoren hebben de mogelijkheid zich hiervoor aan te melden. We willen om te beginnen de  uitwedstrijd tegen NAC Breda aanbieden. Deze wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 23 september a.s.

Lees verder

De Terugkeer van de boerenbruiloft

De Terugkeer van de boerenbruiloft

De Graafschap blijft de gemoederen in de regio altijd bezig houden, in goede en in slechte tijden. Na enkele mindere jaren was de band tussen club en de regio flink afgenomen. Vanaf januari 2015 werkt De Graafschap volgens het plan 'Samen D'ran', waarin het aanhalen/versterken van die binding hoog in het vaandel staat. Dat heeft effect, het afgelopen seizoen stroomde het stadion weer vol en was de binding sterker dan ooit. Aanleiding voor Erik Hagelstein om een roerige periode in een boek samen te vatten onder de titel 'De terugkeer van de boerenbruiloft'

Lees verder

Dresscode en etiquette Business Club - ons Business Club tenue

Dresscode en etiquette Business Club - ons Business Club tenue

De Business Club van De Graafschap, zowel de Lodder Dales Lounge als de Rabobank Lounge, is een plek waar onze zakelijke relaties elkaar ontmoeten, gasten ontvangen en samen in stijl genieten van voetbal en samenzijn. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u de kledingvoorschriften en etiquette in acht neemt, zowel op wedstrijddagen als tijdens de netwerkbijeenkomsten.

Lees verder

Scoren voor een miljoenenpubliek: Word shirtsponsor van De Graafschap

Scoren voor een miljoenenpubliek: Word shirtsponsor van De Graafschap

U hebt een prachtbedrijf dat gezien mag worden!

De Graafschap biedt u legio mogelijkheden voor sportieve exposure aan een miljoenenpubliek! Met uw logo prominent op de shirts of broekjes van onze spelers, komt uw bedrijf wekelijks haarscherp binnen in vele huiskamers, sportkantines, cafés en natuurlijk stadions! Maximale exposure voor een minimale investering!

Lees verder

Jong De Graafschap gaat zondag voor derde competitiezege van het seizoen. De tegenstander: @ojcrosmalen… twitter.com/i/web/status/7… Volg ons