Zakelijk nieuws


Reminder: vanavond geen publiek welkom op De Vijverberg

Reminder: vanavond geen publiek welkom op De Vijverberg

Het zal de meesten van u niet zijn ontgaan, maar voor diegenen die het nieuws niet helemaal accuraat hebben gevolgd: vanavond is de wedstrijd die De Graafschap zonder publiek moet spelen, als sanctie voor de ongeregeldheden in de laatste thuiswedstrijd van het afgelopen seizoen, tegen Go Ahead Eagles. Geen publiek betekent dus helaas ook geen sponsoren. Het zal vanavond onwerkelijk stil zijn op De Vijverberg, maar hopelijk weten Jan en Jan en zijn mannen juist deze bizarre gelegenheid aan te grijpen om de sportieve draad weer op te pakken en de drie punten in eigen huis te houden. U kunt de wedstrijd bekijken via het schakelkanaal van Fox, als u tenminste geabonneerd bent op deze sportzender. De wedstrijd wordt niet in zijn geheel uitgezonden maar draait mee in de caroussel van alle Jupiler League wedstrijden, waarbij van hoogtepunt naar hoogtepunt zal worden geschakeld

Lees verder

Business Club loopt uit voor Andy van der Meijde

Business Club loopt uit voor Andy van der Meijde

Een bomvolle Lodder Dales Lounge. Een plat, maar eerlijk verhaal van een gevallen voetbalheld. Een heerlijk buffet van Steak’m in Didam. En een gezellige netwerkborrel die tot in de late avond doorliep. Dat waren de voornaamste ingrediënten van het Happy Hour van oktober.

Lees verder

Guus Hiddnk Award 2016

Guus Hiddnk Award 2016

De zakelijke Achterhoek staat aan de vooravond van een nieuw, spraakmakend fenomeen. En u kunt daar deelgenoot van zijn! Op donderdag 24 november 2016 overhandigt Guus Hiddink persoonlijk een splinternieuwe, naar hem vernoemde award in 22-24 Club & Event in Doetinchem. Deze award gaat naar een persoon, een onderneming of een groep mensen die de Achterhoek, nationaal én internationaal, op de kaart zet. Zoals Guus dat zelf al decennia lang doet. De Guus Hiddink Award 2016 is een bijzondere prijs, voor de allerbeste ambassadeur van de Achterhoek. Verkozen door een vakjury, maar ook door de Achterhoekse zakenwereld zelf!

Let op, aanmelden kan uitsluitend via de uitnodiging die 1 contactpersoon in uw organisatie heeft ontvangen.

Lees verder

Pim Borkus maakt transfer

Pim Borkus maakt transfer

Accountmanager Pim Borkus maakt per 1 november de transfer naar Canon Business Center Nederland. In de functie senior accountmanager wordt Pim daar het aanspreekpunt voor kantoorautomatisering en documentmanagement in de regio Oost Nederland.

Lees verder

Kerstmarkt en shoppen in Düsseldorf; de dames gaan op stap!

Kerstmarkt en shoppen in Düsseldorf; de dames gaan op stap!

Op vrijdag 11 december a.s. is het zover. Op deze dag zal het jaarlijkse kerstuitstapje voor de dames plaatsvinden. De dames starten de dag met een heerlijk ontbijt dat wordt aangeboden door Unive. Vervolgens gaat de spelersbus rond 08.30 uur richting Dusseldorf.

Op de Schadowplatz is de kerstmarkt te bewonderen. De geur van glühwein en andere lekkernijen trekt door de straten en laat merken, dat ook aan de inwendige kerstmarktbezoeker is gedacht. Natuurlijk is het ook mogelijk om er een gezellige shopdag van te maken met vriendinnen.

Lees verder

Jan Vreman nodigt u uit voor de lunch

Jan Vreman nodigt u uit voor de lunch

Ongeveer 20 Business Club leden willen we tijdens een smaakvolle lunch bijpraten over met name het sportieve reilen en zeilen bij onze club. Zowel de gehele selectie als de technische staf zal aanschuiven om, op informele wijze, een vorkje mee te prikken. Natuurlijk biedt deze lunch u volop de gelegenheid om te netwerken met uw mede Business Club leden.

Jan Vreman maakt graag van de gelegenheid gebruik en stelt zijn technische staf aan u voor. Tijdens ieder Meeting Lunch Hour krijgt u een nadere toelichting op de werkwijze van de staf en / of de voorbereidingen op de wedstrijd.

Tijdens deze lunchsessie licht Richard Roelofsen zijn rol binnen de technische staf toe.

Lees verder

Workshop Hour Social Media Marketing/Facebook

Workshop Hour Social Media Marketing/Facebook

Op donderdag 10 november geven Jean-Paul Reparon en Nadine Otten van Dock35 Marketing tijdens de Workshop Hour een training Social Media Marketing.

Social media is niet meer weg te denken uit je marketingcommunicatiestrategie. Maar hoe zet je social media, en dan met name Facebook, nu goed in voor je bedrijf?

Lees verder

21 oktober: Een stil stadion & 4 november: Een volle Vijverberg!

21 oktober: Een stil stadion & 4 november: Een volle Vijverberg!

Zoals iedereen inmiddels weet, moet de wedstrijd tegen Helmond Sport op 21 oktober a.s. zonder publiek worden gespeeld. Ook sponsoren zijn helaas niet welkom deze wedstrijd. De afgelopen weken heeft het bestuur, samen met supportersvertegenwoordigers, uitvoerig de mogelijkheden onderzocht om de wedstrijd toch voor supporters en sponsoren te zien te krijgen, maar helaas. Het ‘kopen’ van een live-uitzending of uitzendlicentie bij Fox en het organiseren van een evenement om gezamenlijk de uitzending te bekijken, bleek niet realistisch.

Lees verderLion Kaak over de steun van de supporters: "Dat is wél De Graafschap en dat gaat ons weer helpen."… twitter.com/i/web/status/7… Volg ons