Zakelijk nieuwsHappy Hour op donderdag 16 oktober a.s.

Happy Hour op donderdag 16 oktober a.s.

Op donderdag 16 oktober a.s. zal het maandeljikse Happy Hour in stadion De Vijverberg worden georganiseerd door HCR ‘t Heuveltje. Als gastspreker hebben zij voormalig wielrenner Gert Jakobs uitgenodigd. HCR 't Heuveltje is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring. Het is een gastvrij trefpunt waar men kan genieten van een heerlijk kopje koffie, een welgevulde dis en een sfeervolle ambiance. Voor elke gelegenheid heten zij u van harte welkom.

Lees verder

Power Hour, speeddaten voor bedrijven op dinsdag 7 oktober a.s.

Power Hour, speeddaten voor bedrijven op dinsdag 7 oktober a.s.

Tijdens een Power Hour sessie worden maximaal 6 gesprekken (1-op-1) van 15 minuten gevoerd.

De eerste vijf minuten kunnen de gesprekspartners zich aan elkaar voorstellen en vervolgens krijgen beiden partijen ieder 5 minuten om vragen kenbaar te maken. Precies na 15 minuten is het tweegesprek afgelopen. Tevens trachten wij u in contact te brengen met de persoon met wie u nu eens graag aan tafel wilt zitten!

Lees verder

Happy Hour augustus op locatie bij Monuta Doetinchem

Happy Hour augustus op locatie bij Monuta Doetinchem

Op donderdag 18 september jl. was de Business Club van De Graafschap voor een bijzonder Happy Hour op locatie bij Monuta Doetinchem. Het prachtige pand, De Hoogenkamp, aan de Keppelseweg heeft onlangs een grondige renovatie ondergaan. De leden van de Business Club werden in de gelegenheid gesteld alvast een voorproefje op de opening van 11 oktober te nemen. In de mooi aangelegde tuin stonden twee bijzondere rouwautos’s beschikbaar gesteld door Correct Monnereau. Een Hodrod rouwauto uit Mexico en een groen gas rouwauto voor de meer milieubewustere klant. De auto’s trokken veel bekijks, ook van niet genodigden.

Lees verder

Schrijf u nu in voor De Zakenmanifestatie 2015!

Schrijf u nu in voor De Zakenmanifestatie 2015!

Op woensdag 1 en donderdag 2 april 2015 organiseert De Graafschap wederom zakenbeurs van de Achterhoek, “De 9e Zakenmanifestatie”. In een informele en gezellige ambiance ontmoeten "vraag" en "aanbod" elkaar. Zij vertellen, laten elkaar zien wat ze voor elkaar kunnen betekenen en wat ze samen kunnen doen om succesvol te zijn én te blijven.

Lees verder


Jelle Huntelaar naar De Graafschap

Jelle Huntelaar naar De Graafschap

Jelle Huntelaar is per 1 augustus in dienst getreden van De Graafschap. Hij gaat als accountmanager het commerciële team versterken en neemt een aantal taken over van Martijn Ruiter, die onlangs de overstap maakte naar PSV. Jelle is 27 jaar, geboren en getogen Achterhoeker en woonachtig in Doetinchem. Na zijn studie Sport, Gezondheid en Management was Jelle drie jaar actief als salesmanager binnen het online reisbureau Voetbalreizen.com te Arnhem.

Lees verder

Specialized Europe nieuwe broeksponsor De Graafschap

Specialized Europe nieuwe broeksponsor De Graafschap

Specialized Europe B.V. staat het komende seizoen op de broeken van zowel het eerste als de Beloften van De Graafschap. Het wereldwijd opererende fietsenmerk Specialized is opgericht in 1974 en het hoofdkantoor van Specialized is na 40 jaar nog altijd te vinden in Morgan Hill, Californië. Tot op de dag van vandaag houdt het bedrijf vast aan het motto voor en door fietsers.

Lees verder


Open dag op zaterdag 19 juli inclusief wedstrijd

Open dag op zaterdag 19 juli inclusief wedstrijd

De Open Dag van De Graafschap vindt dit jaar plaats op zaterdag 19 juli. De middag wordt afgesloten met een oefenwedstrijd tegen Eredivisieploeg Cambuur Leeuwarden. Om 13.30 uur gaan de poorten open van het parkeerterrein achter de Spinnekop. Traditiegetrouw zijn er weer diverse kinderattracties, kramen en uiteraard lopen de selectiespelers en de staf ook rond. Er is muziek en volop horeca aanwezig.

Lees verder

Beloften verliezen in Volendam met 7-1. Volg ons