Zakelijk nieuws
Happy Hour april georganiseerd door Monuta Uitvaartzorg & Verzekeringen:  Is Pierre van Hooijdonk een Superboer?

Happy Hour april georganiseerd door Monuta Uitvaartzorg & Verzekeringen: Is Pierre van Hooijdonk een Superboer?

Op donderdag 21 april a.s. staat het Happy Hour van de maand april op de Business Club agenda. Dit Happy Hour is geadopteerd door mede-Business-Clublid Monuta Uitvaartzorg & Verzekeringen. Graag nodigen wij u, mede namens het team van Monuta uit de Achterhoek, uit voor deze inspirerende netwerkavond. Gastspreker, Wouter de Vries jr., is de energieke hoofdspreker van deze avond:

Is Pierre van Hooijdonk een Superboer?
In deze lezing gaat Wouter de Vries jr. (auteur van 25 boeken op het gebied van marketing en management) aan de hand van sport- en praktijkvoorbeelden dieper in op een aantal marketingthema’s. Waar zijn Superboeren goed in? Maar ook, waar is mijn organisatie goed in? Waar trainen we op en zijn we ergens steengoed in? En zo ja, staan we dan nummer 1 of nemen we genoegen met plaats 17? Kortom een confronterende lezing die naar alle waarschijnlijkheid vragen bij u oproept en u ook de volgende dag binnen uw eigen bedrijf aan het denken zal zetten.

Lees verder

Syriërs mee met View naar De Graafschap – Cambuur

Syriërs mee met View naar De Graafschap – Cambuur

Vier Syriërs die in Doetinchem wachten op een vaste verblijfsplaats hebben tijdens de wedstrijd De Graafschap – Cambuur en mooie avond in Nederland beleefd. Samen met Wilfred Bussink, eigenaar van View Document Management BV, en gever van de allerlaatste vier kaarten in een, verder uitverkochte, Vijverberg mochten de Syriërs mee naar de wedstrijd. Het leverde een geslaagde avond op volgens Bussink: “Als sport verbroederd dan is deze avond helemaal gelukt.” De wedstrijd eindigde met een gelijkspel.

Lees verderUw mening telt! Doe mee en maak kans op een seizoenkaart 2016-2017.

Uw mening telt! Doe mee en maak kans op een seizoenkaart 2016-2017.

De sfeer in ons mooie stadion is weer als vanouds. Van sfeeracties voor de wedstrijd tot live muziek in de Business Club en van bomvolle tribunes tot spektakelvoetbal met veel strijd en passie. We werken hard aan een goede binding met onze achterban. Uw mening helpt ons om de totale beleving van sponsoren en supporters op De vijverberg nog beter te maken.

Lees verder

Posities met hoge mediawaarde komen vrij op shirt De Graafschap

Posities met hoge mediawaarde komen vrij op shirt De Graafschap

Het shirt van De Graafschap is een gewild object onder potentiële shirtsponsoren. Door de moderne technologie van Repucom kan iedere uiting van een bedrijfslogo op TV worden vastgelegd en vertaald naar de juiste mediawaarde. Hiermee kan iedere shirtsponsor direct zien wat zijn uiting waard is in vergelijking met televisiereclame op dezelfde kanalen en momenten. Dit loopt in de miljoenen.

Lees verder

Business Club-leden genieten van Superboeren Preuverie

Business Club-leden genieten van Superboeren Preuverie

De Business Club van De Graafschap luidde donderdag 21 januari jl. het nieuwe jaar traditioneel in met de Superboeren Preuverie. Tien horecabedrijven zetten hun beste beentje voor en schotelden de 250 aanwezigen diverse heerlijke hapjes en drankjes voor. Daar maakten de Business Club-leden dankbaar gebruik van. Business Club voorzitter VIncent Immink was als Zijne Doorluchtige Hoogheid, Prins VIncent de 1e, ook in vol ornaat aanwezig.

Lees verder


Mooie geste Jeroen, gaan we snel communiceren twitter.com/jrnnnnnn/statu… Volg ons