Zakelijk nieuwsBusiness Club voorzitter Vincent Immink: lekker lang nagenieten

Business Club voorzitter Vincent Immink: lekker lang nagenieten

Wat een ontlading het afgelopen weekend. Duizenden hondstrouwe supporters en sponsoren hebben onze jongens ondersteund in het behalen van het ultieme doel: winst in de nacompetitie. Waardoor we het komende seizoen ons weer kunnen verheugen op wedstrijden tegen onder meer Ajax, Feyenoord, PSV, maar ook voor de prachtige derby’s tegen Vitesse en NEC kunnen we onze borst alvast nat maken. Hopelijk luidkeels toegezongen door de meer dan tienduizend enthousiastelingen die in ons knusse stadion de Vijverberg een plaats kunnen vinden. Ik vertrouw erop dat het spelen in de hoogste divisie een extra positieve stimulans geeft aan het Achterhoekse bedrijfsleven. En dat vele bedrijven zich hierdoor aangesproken voelen en zich zullen aanmelden om lid te worden van onze prachtige Business Club. Want zeg nou zelf: waar ontmoet je zoveel bedrijven, waar kun je in gesprek komen met net dat ene bedrijf waar je al zo graag een afspraak mee wilt? Tijdens de wedstrijden kan dat, maar ook tijdens de tientallen andere evenementen die we voor u organiseren.

Lees verder

Zeer geslaagde Blauwwitte Golfdag

Zeer geslaagde Blauwwitte Golfdag

Vrijdag 22 mei was het weer zo ver. De tiende editie van de Blauwwitte Golfdag op de prachtige banen van ’t Zelle. De geoefende golfers gingen aan de slag voor het toernooi om de felbegeerde Blauwwitte Graafschap BC Wisselbokaal.

De ‘nieuwelingen’ kregen een aantrekkelijke clinic voorgeschoteld, om de eerste beginselen van deze prachtige sport onder de knie te krijgen. Ook konden zij meedoen aan een heuse wedstrijd op de par 3 baan.

Lees verder

Happy Hour april: interactief en leerzaam

Happy Hour april: interactief en leerzaam

Op donderdag 16 april jl. stond het Happy Hour van de maand april op de Business Club kalender, een interessante avond met  Joost Plattel als gastspreker. Joost nam een ieder mee in de wereld van de technologie en heeft laten zien welke mogelijkheden dit  ondernemers kan bieden. 

Lees verder

Vacature: oproep voor kandidaten bestuur Business Club

Vacature: oproep voor kandidaten bestuur Business Club

Hierbij roepen we kandidaten op die zich beschikbaar willen stellen als nieuw bestuurslid. Uitgangspunt is wel dat het nieuwe bestuurslid DGA van zijn of haar onderneming is. Uit alle aanmeldingen draagt het bestuur aan de algemene ledenvergadering van de Business Club een kandidaat voor. Deze wordt dan gekozen voor een periode van drie jaar en is daarna nog tweemaal herkiesbaar.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar commercie@degraafschap.nl.

Lees verder

Happy Hour maart: Specialized Europe

Happy Hour maart: Specialized Europe

Donderdag 19 maart jl. opende De Graafschap haar deuren voor het Happy Hour van de maand maart. Tijdens het maandelijkse Happy Hour geeft de Bussiness club een van haar leden de kans om zich te presenteren aan de genodigden.

Lees verder


Bijna 100 ondernemende SuperVrouwen juichen de Superboeren naar een 5-0 overwinning!

Bijna 100 ondernemende SuperVrouwen juichen de Superboeren naar een 5-0 overwinning!

In samenwerking met De Rabobank vond op 13 maart alweer de 3e editie van De Graafschap SuperVrouwen plaats.Een volledig verzorgde avond waar ondernemende vrouwen, bestuurders en politici samen de kracht van de Business Club van De Graafschap hebben ervaren.

De kracht van ‘netwerken’ stond deze vrijdagavond centraal. Met een aantal praktische tips & trucks op zak, gingen alle SuperVrouwen zelf aan de slagen brachten alle nieuwe netwerkvaardigheden direct in de praktijk, wat resulteerde in waardevolle nieuwe contacten. En daar gaat het natuurlijk om!

Lees verder

Pim Borkus komt commerciële team versterken

Pim Borkus komt commerciële team versterken

Pim Borkus komt per 1 april, in de functie van accountmanager, het commerciële team van De Graafschap versterken. De 28-jarige Doetinchemmer kent het klappen van de zweep. Hij werkte de afgelopen zes jaar in de buitendienst bij PCI Groep, voorheen Wink kantoorvakhandel.

Lees verder

Terugblik Workshop Hour 'Personal Networking'

Terugblik Workshop Hour 'Personal Networking'

Dinsdagavond 3 februari vond de workshop ‘Personal Networking” plaats in stadion De Vijverberg. De workshop, werd gezamenlijk georganiseerd door Rene van Velsen van Kenneth Smith Trainingen en Ed Smit van Buro Achterhoek. De Graafschap was de gastheer van deze avond en verzorgde de aankleding en de inwendige mens.

Lees verder

Agenda

Er staat op dit moment niks op de agenda.

Opkomst Nathan Kabasele #opendag pic.twitter.com/9JISs5n9ML Volg ons