Zakelijk nieuws


Open Dag De Graafschap op zondag 31 juli met oefenwedstrijd tegen Real Mallorca

Open Dag De Graafschap op zondag 31 juli met oefenwedstrijd tegen Real Mallorca

De Graafschap organiseert op zondag 31 juli a.s. de jaarlijkse Open Dag. Op het parkeerterrein voor het stadion is weer van alles te beleven voor jong en oud. Aansluitend aan de Open Dag vindt om 18.00 uur de oefenwedstrijd plaats tussen De Graafschap en het Spaanse Real Mallorca. 

Vanaf 17.00 uur bent u, op vertoon van uw sponsorkaart, van harte welkom in de Rabobank Sponsor Lounge om de oefenwedstrijd tegen Real Mallorca bij te wonen. Deze wedstrijd begint om 18.00 uur. Uiteraard zijn uw De Graafschap consumptiebonnen ook geldig in de Sponsor Lounge bij deze wedstrijd.

Lees verder

Scoren voor een miljoenenpubliek: Word shirtsponsor van De Graafschap

Scoren voor een miljoenenpubliek: Word shirtsponsor van De Graafschap

U hebt een prachtbedrijf dat gezien mag worden!

De Graafschap biedt u legio mogelijkheden voor sportieve exposure aan een miljoenenpubliek! Met uw logo prominent op de shirts of broekjes van onze spelers, komt uw bedrijf wekelijks haarscherp binnen in vele huiskamers, sportkantines, cafés en natuurlijk stadions! Maximale exposure voor een minimale investering!

Lees verder

Dineren voorafgaand aan de wedstrijd

Dineren voorafgaand aan de wedstrijd

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Eindhoven op vrijdag 5 augustus a.s. kunt u, samen met uw gasten, genieten van een heerlijk 3-gangen diner in de Rabobank Sponsor Lounge. Ook als u seats heeft in de Lodder-Dales Lounge of in de Unive Lounge kunt u deelnemen aan dit diner. Vanaf 17.45 uur bent u van harte welkom en vanaf 18.00 uur is de aanvang van het diner.

Lees verder

Opnieuw zonovergoten Haringparty

Opnieuw zonovergoten Haringparty

In de lommerrijke tuin van Hotel Villa Ruimzicht vond onder prachtige weersomstandigheden de Achterhoekse De Graafschap Haringparty weer plaats. Er werd niet alleen ruimschoots haring gehapt, maar ook volop genetwerkt, gedronken en vanzelfsprekend veel gelachen. Traditiegetrouw werd het eerste vaatje geveild voor het goede doel, dit jaar mocht het Inloophuis Oude IJssel 2.230 euro ontvangen. Nagenieten kan met de foto's van Carlo Stevering.

Lees verder

Zeer geslaagde Blauwwitte Golfdag

Zeer geslaagde Blauwwitte Golfdag

Vrijdag 27 mei was het weer zo ver. De elfde editie van de Blauwwitte Golfdag, voor het eerst op de prachtige banen van de Keppelse. De geoefende golfers gingen aan de slag voor het toernooi om de felbegeerde Blauwwitte Graafschap BC Wisselbokaal. De ‘nieuwelingen’ kregen een aantrekkelijke clinic voorgeschoteld, om de eerste beginselen van deze prachtige sport onder de knie te krijgen.

Lees verder

Happy Hour: Umkieken en veuruut met de Business Club

Happy Hour: Umkieken en veuruut met de Business Club

Veel belangstelling was er vanuit de Business Club voor het Happy Hour van mei, waarin de club samen met de sponsoren terugkeek op een legendarisch seizoen en vooruit naar de onzekere tijden die voor ons liggen. Zo'n tweehonderd Business Club-leden lieten zich bijpraten door  Peter Hofstede, Jan Vreman, Remon Enting en Martine Zuil

Lees verder

Seesing Personeel shirtsponsor De Graafschap

Seesing Personeel shirtsponsor De Graafschap

Tijdens het Happy Hour op donderdag 26 mei heeft Seesing Personeel uit Lichtenvoorde bekend gemaakt dat zij volgend seizoen de rugsponsor worden van de Superboeren. Het bedrijf was reeds lange tijd aan de club verbonden als Official Partner, maar heeft recent tot deze stap voorwaarts besloten. Men is enorm overtuigd van het belang van de club voor de Achterhoek; het bevordert in vele opzichten de leefbaarheid in de regio.

Lees verder


Happy Hour april georganiseerd door Monuta Uitvaartzorg & Verzekeringen:  Is Pierre van Hooijdonk een Superboer?

Happy Hour april georganiseerd door Monuta Uitvaartzorg & Verzekeringen: Is Pierre van Hooijdonk een Superboer?

Op donderdag 21 april a.s. staat het Happy Hour van de maand april op de Business Club agenda. Dit Happy Hour is geadopteerd door mede-Business-Clublid Monuta Uitvaartzorg & Verzekeringen. Graag nodigen wij u, mede namens het team van Monuta uit de Achterhoek, uit voor deze inspirerende netwerkavond. Gastspreker, Wouter de Vries jr., is de energieke hoofdspreker van deze avond:

Is Pierre van Hooijdonk een Superboer?
In deze lezing gaat Wouter de Vries jr. (auteur van 25 boeken op het gebied van marketing en management) aan de hand van sport- en praktijkvoorbeelden dieper in op een aantal marketingthema’s. Waar zijn Superboeren goed in? Maar ook, waar is mijn organisatie goed in? Waar trainen we op en zijn we ergens steengoed in? En zo ja, staan we dan nummer 1 of nemen we genoegen met plaats 17? Kortom een confronterende lezing die naar alle waarschijnlijkheid vragen bij u oproept en u ook de volgende dag binnen uw eigen bedrijf aan het denken zal zetten.

Lees verder

Syriërs mee met View naar De Graafschap – Cambuur

Syriërs mee met View naar De Graafschap – Cambuur

Vier Syriërs die in Doetinchem wachten op een vaste verblijfsplaats hebben tijdens de wedstrijd De Graafschap – Cambuur en mooie avond in Nederland beleefd. Samen met Wilfred Bussink, eigenaar van View Document Management BV, en gever van de allerlaatste vier kaarten in een, verder uitverkochte, Vijverberg mochten de Syriërs mee naar de wedstrijd. Het leverde een geslaagde avond op volgens Bussink: “Als sport verbroederd dan is deze avond helemaal gelukt.” De wedstrijd eindigde met een gelijkspel.

Lees verder

Beloften gaan hun thuiswedstrijden in Varsselder bij GWVV spelen. Entree bedraagt 5 euro. Seizoenkaarthouders kunnen gratis naar binnen. Volg ons