Zakelijk nieuwsBijpraten met Henk de Jong tijdens het Meeting Lunch Hour

Bijpraten met Henk de Jong tijdens het Meeting Lunch Hour

Henk de Jong maakt graag van deze gelegenheid gebruik om nader kennis met u te maken. Tijdens ieder Meeting Lunch Hour krijgt u tevens een toelichting op de werkwijze van de staf en / of de voorbereidingen op de wedstrijd. Deze keer geeft Frank Renzenbrink van de medische staf u een kijkje in zijn werkzaamheden. Hij neemt u mee in de wereld van "meten is weten". 

Lees verder


Grolsch/De Klok Dranken en De Graafschap tekenen nieuwe Partnership overeenkomst

Grolsch/De Klok Dranken en De Graafschap tekenen nieuwe Partnership overeenkomst

Betaald voetbalorganisatie De Graafschap en Koninklijke Grolsch/De klok Dranken hebben maandagavond 6 februari jl, voorafgaand aan de wedstrijd tegen SC Cambuur, hun samenwerking voor de komende jaren bekrachtigd. Beide partijen hebben hun handtekening gezet onder een nieuwe sponsor/Partnership overeenkomst van 5 jaar bovenop de nog 2 lopende jaren van het huidige contract. Uiteraard blijft Grolsch/De Klok Dranken hiermee de exclusieve dranken- en bierleverancier van De Graafschap en haar stadion De Vijverberg.

Lees verder

Preuverie 2017: Van oesterwijven tot erwtensoep

Preuverie 2017: Van oesterwijven tot erwtensoep

Van schapenkaas tot varkenshaas en van oesterwijf tot erwtensoep. Het was weer volop genieten voor de ruim 250 bezoekers van de Preuverie van de Business Club.

De diverse horeca, food- en dranksponsoren van De Graafschap lieten zich donderdag 19 januari weer van hun beste kant zien en het ontbrak de gasten dus ook aan niets. Business Club-voorzitter Vincent Immink stelde de nieuwe trainer van De Graafschap, Henk de Jong voor en ontfutselde de trainer onder meer de bekentenis dat hij 'eigenlijk alles lust'. Ook wees Vincent de aanwezigen op de aankomende evenementen van de Business Club, waaronder een Workshop Hour op 21 februari van Dock 35 Marketing over website optimalisatie, de Bioscoopavond op 9 februari, het Happy Hour van DLA op 16 februari en een heuse Tiroler Abend op vrijdag 17 februari.

Lees verder


Business Club naar de bios op donderdag 9 februari a.s.

Business Club naar de bios op donderdag 9 februari a.s.

Op donderdag 9 februari, een dag voordat de selectie in Emmen een uitwedstrijd afwerkt tegen de ploeg van Cas Peters, gaat de Business Club van De Graafschap samen d’ran in de bioscoop.

Speciaal voor de sponsoren van De Graafschap zijn deze avond 160 stoelen gereserveerd door Vue, de bioscoop in hartje Doetinchem. De film van de avond is Jobs, het meeslepende drama geïnspireerd op het leven van Steve Jobs. Vanaf 18.30 uur bent u welkom in de foyer van Vue; waarna u persoonlijk welkom wordt geheten door onze BC-voorzitter Vincent Immink en Vue-sales manager Albert Schoemaker.

Lees verder

Betaald Voetbal De Graafschap en Only For Men hebben de samenwerking met 1 seizoen verlengd

Betaald Voetbal De Graafschap en Only For Men hebben de samenwerking met 1 seizoen verlengd

Only For Men is vanaf seizoen 2013-2014 de kledingpartner van Betaald Voetbal De Graafschap. "Sponsoren, supporters en medewerkers van Betaald Voetbal De Graafschap weten al sinds het aangaan van deze samenwerking in seizoen 2013-2014 de weg naar Doesburg te vinden. We geloven in het merk en het netwerk van Betaald Voetbal De Graafschap. Dit betaalt zich uit in langdurige relaties tussen Only For Men en sponsoren, supporters en medewerkers van de club", aldus Frank Corbeek (store manager Only For Men Doesburg). "Daarnaast willen we graag met deze contractverlenging laten zien dat we De Graafschap, ook in sportief mindere tijden zoals deze, een warm hart toedragen en onvoorwaardelijk steunen!"

Lees verderGefeliciteerd Milan!! twitter.com/degraafschapva… Volg ons