Zakelijk nieuws


Dineren voorafgaand aan De Graafschap - FC Den Bosch

Dineren voorafgaand aan De Graafschap - FC Den Bosch

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Den Bosch op vrijdag 20 januari a.s. kunt u, samen met uw gasten, genieten van een heerlijk 3-gangen diner in de Rabobank Sponsor Lounge. Ook als u seats heeft in de Lodder-Dales Lounge of in de Unive Lounge kunt u deelnemen aan dit diner. Vanaf 17.45 uur bent u van harte welkom en vanaf 18.00 uur is de aanvang van het diner.

Lees verder


Lodder Dales gaat verder als ETL Dales

Lodder Dales gaat verder als ETL Dales

Een nieuwe naam voor ons accountantskantoor en dus ook voor onze lounge in stadion De Vijverberg: ETL Dales. Met ETL zijn we klaar voor de toekomst.

Door een nieuwe samenwerking met een sterke internationale partner halen we nog meer kennis in huis en bieden we onze (internationale) klanten een optimaal dienstenpakket.

Lees verder


Business Club naar de bios op donderdag 9 februari a.s.

Business Club naar de bios op donderdag 9 februari a.s.

Op donderdag 9 februari, een dag voordat de selectie in Emmen een uitwedstrijd afwerkt tegen de ploeg van Cas Peters, gaat de Business Club van De Graafschap samen d’ran in de bioscoop.

Speciaal voor de sponsoren van De Graafschap zijn deze avond 160 stoelen gereserveerd door Vue, de bioscoop in hartje Doetinchem. De film van de avond is Jobs, het meeslepende drama geïnspireerd op het leven van Steve Jobs. Vanaf 18.30 uur bent u welkom in de foyer van Vue; waarna u persoonlijk welkom wordt geheten door onze BC-voorzitter Vincent Immink en Vue-sales manager Albert Schoemaker.

Lees verder

Betaald Voetbal De Graafschap en Only For Men hebben de samenwerking met 1 seizoen verlengd

Betaald Voetbal De Graafschap en Only For Men hebben de samenwerking met 1 seizoen verlengd

Only For Men is vanaf seizoen 2013-2014 de kledingpartner van Betaald Voetbal De Graafschap. "Sponsoren, supporters en medewerkers van Betaald Voetbal De Graafschap weten al sinds het aangaan van deze samenwerking in seizoen 2013-2014 de weg naar Doesburg te vinden. We geloven in het merk en het netwerk van Betaald Voetbal De Graafschap. Dit betaalt zich uit in langdurige relaties tussen Only For Men en sponsoren, supporters en medewerkers van de club", aldus Frank Corbeek (store manager Only For Men Doesburg). "Daarnaast willen we graag met deze contractverlenging laten zien dat we De Graafschap, ook in sportief mindere tijden zoals deze, een warm hart toedragen en onvoorwaardelijk steunen!"

Lees verderGuus Hiddink Award: Sprankelend feest met de Feestfabriek als winnaar

Guus Hiddink Award: Sprankelend feest met de Feestfabriek als winnaar

De Feestfabriek in Hengelo (Gld) is de allereerste winnaar geworden van de Guus Hiddink Award; een nieuw fenomeen voor de zakelijke Achterhoek en omstreken. Donderdagavond, 24 november, werd in Club 22-24 in Doetinchem de eerste naar de beroemde voetbaltrainer vernoemde award uitgereikt, natuurlijk door Guus Hiddink zelf.

Lees verder


Vanavond 20.00 uur trappen we af voor #gradbo De kassa is geopend tot het begin van de wedst. Kom de mannen van Hen… twitter.com/i/web/status/8… Volg ons