Business Club agenda
Steve Jobs: Business Club naar de bios

Steve Jobs: Business Club naar de bios

Aanvang:
18:30 uur
Locatie:
Vue Bioscoop Doetinchem
Kosten:
€ 0

Op donderdag 9 februari, een dag voordat de selectie in Emmen een uitwedstrijd afwerkt tegen de ploeg van Cas Peters, gaat de Business Club van De Graafschap samen d’ran in de bioscoop.

Speciaal voor de sponsoren van De Graafschap zijn deze avond 160 stoelen gereserveerd door Vue, de bioscoop in hartje Doetinchem. De film van de avond is Jobs, het meeslepende drama geïnspireerd op het leven van Steve Jobs. Vanaf 18.30 uur bent u welkom in de foyer van Vue; waarna u persoonlijk welkom wordt geheten door onze BC-voorzitter Vincent Immink en Vue-sales manager Albert Schoemaker.

Lees verder


Happy Hour februari: CYBER CRIME!

Happy Hour februari: CYBER CRIME!

Aanvang:
18:00 uur
Locatie:
Stadion De Vijverberg

Op donderdag 16 februari a.s. staat het Happy Hour van de maand februari op de Business Club agenda. Dit Happy Hour is geadopteerd door onze Offical ICT Partner: de DLA ICT Groep. Mede namens het team van DLA ICT heten wij u van harte welkom op deze inspirerende netwerkavond. Gastsprekers Rob Creemers en Dave Maasland zijn de energieke hoofdsprekers van deze avond.

Lees verder


Workshop Hour: Website Optimalisatie

Workshop Hour: Website Optimalisatie

Aanvang:
15:30 uur
Locatie:
Stadion De Vijverberg

Je website is je belangrijkste visitekaartje. Belangrijk dus dat je website goed in elkaar zit, zodat de gebruiker zijn weg naar en op je website weet te vinden. Maar waar moet een goede website aan voldoen? En hoe zorg je ervoor dat je website optimaal presteert en goed scoort in Google?

Lees verderVolgende wedstrijd

-

vrijdag 24 februari 2017, 20:00 uur
Riwal Hoogwerkers Stadion, Dordrecht

Bestel kaarten
Fanshop
Gefeliciteerd Milan!! twitter.com/degraafschapva… Volg ons