U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Wedstrijdverslag De Graafschap Pincvision Voetbalacademie 21-5-2016


f1-hul-2.jpg

Zaterdag 21 mei stond de laatste competitiewedstrijd van De Graafschap O9 tegen Arnhemse Boys O9 op het programma.

In de beginfase ging de wedstrijd redelijk op en neer en waren er kleine kansen voor beide ploegen. In de 4e minuut maakte Steve Miggelbrink de 1-0 na mooi samenspel met Mees Weelink. Waar De Graafschap normaal doordrukt bij een voorsprong was het nu Arnhemse Boys dat goed reageerde door drie minuten later de 1-1 te scoren. Gelukkig ging De Graafschap hier goed mee om en zorgde Levi Leferink in de 14e en 16e minuut voor een 3-1 voorsprong. Een paar minuten later was het al 4-1 door een mooie goal van Aron van den Beuken. Toch was De Graafschap nog niet klaar en was het wederom Steve Miggelbrink die voor de 5-1 zorgde.
In de tweede helft begon Arnhemse Boys goed. Ze wonnen veel duels en maakte uiteindelijk ook de 5-2. De Graafschap herpakte zich hierna goed en zorgde door doelpunten van Steve Miggelbrink, Levi Leferink en Aron van den Beuken voor een comfortabele 8-2 voorsprong. In de kaatste minuten ging De Graafschap nog vol voor meer doelpunten, maar vergat daarbij te verdedigen waardoor Arnhemse Boys uiteindelijk de 8-3 nog kon maken.

Reactie trainer Nino Braam:
“Ik heb vandaag veel mooi uitgespeelde doelpunten gezien waarbij we echt oog voor elkaar hadden. In de 2e helft vergaten we soms met elkaar te verdedigen waardoor we toch wat doelpunten tegen kregen. Uiteindelijk mogen we met trots terug kijken op het afgelopen seizoen. We sluiten af met een aantal mooie toernooien waar we weer vol voor gaan!”.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner