Wedstrijduitslagen De Graafschap Pincvision Voetbalacademie 14/15 januari 2017

Bekijk hier de wedstrijduitslagen van 14 en 15 januari 2017 van de jeugdteams van De Graafschap Pincvision Voetbalacademie inclusief een aantal korte verslagen. Dit weekend speelden alle teams met uitzondering van De Graafschap O19 oefenwedstrijden.

De Graafschap O19 wint met 1 – 3 bij PEC Zwolle
De Graafschap O19 speelde een prima eerste helft waarin ze veel scherper speelden en sterker waren in duels. Met 0-2 werd de rust bereikt. Na rust wist PEC Zwolle makkelijker te voetballen, mede door minder energie in het verdedigen van De Graafschap, wat resulteerde in de 1-2. De jongens pakten het daarna weer goed op en wisten de 1-3 te maken. Mooie teamprestatie!

De Graafschap O17 verliest met 2 - 1 van PEC Zwolle
Een wedstrijd met veel wissels. Bij rust werd de 2-1 eindstand al bereikt. Doelpuntenmaker bij De Graafschap was Donovan Hesse.

Gehavend De Graafschap O15 verliest geflatteerd met 6 - 0 van FC Utrecht
Op sportpark Zoudenbalch verloor De Graafschap O15 met 6 - 0 van eredivisionist FC Utrecht. De jonge superboeren speelden vandaag zonder de geblesseerden Twan Boekhorst, Ferran Mombarg, Koen Maatkamp, Ruben Slabbers, de zieken Milan Hilderink en Dion Koole en de op stage bij PSV Milan Beumer.

De Graafschap speelde 50 minuten goed mee met FC Utrecht maar kregen wel twee tegendoelpunten door persoonlijke fouten die gelijk werden afgestraft door de Domstedelingen. Zelf kregen de boys schietkansen van onder meer Pim Lukassen, Mattijs Gijse en Chris Verheul. In de tweede helft kreeg Pim Lukassen een kans op 2-1 door een verkeerd ingespeelde bal door de FC Utrecht goalie, maar zag zijn schot geblokt worden. Hierna kwam FC Utrecht op 3-0 en kort daarna scoorden zij de 4-0. Het veld werd te groot waardoor Utrecht meer ruimte kreeg. In de laatste vijf minuten scoorde FC Utrecht twee keer door vreemde beslissingen van de voor de rest goed fluitende scheidsrechter. Ondanks de geflatteerde nederlaag veel goede dingen gezien maar ook verbeterpunten voor de komende periode.

Opstelling: Wieggers; Groeneveld, Holtslag (Hassan), Willemsen, Negli; Gijse, Radstake, Noteboom (van der Heiden), Kruip (Oostendorp); Verheul en Lukassen

De Graafschap O13 wint met 6-2 van Almere City FC
Mooie aanvallen van De Graafschap O13 resulteerden in een ruime overwinning op Almere City FC. Spelers werden uitgedaagd om uit hun comfortzone te gaan en nieuwe dingen te proberen. Spelers waren hier goed mee bezig. Basar Onal scoorde maar liefst 3 maal!

De Graafschap O12 wordt 6e op toernooi Wuppertal
De Graafschap O12 speelde een aantal wedstrijden goed, vaak tegen de betere tegenstanders. Leerzaam en mooi toernooi voor O12.

De Graafschap O11 wordt 4e op toernooi Wuppertal
De Graafschap O11 wordt 4e van de 16 in Wuppertal waaraan o.a. ook Schalke, Allemania Aachen en FC St Pauli meededen. De jongens begonnen het toernooi sterk en wisten eerste in de poule te worden. In de kwartfinale werd er met 2-0 gewonnen en werd er goed gevoetbald. Helaas werd de halve finale verloren, net niet goed genoeg en vooral fysiek minder. Wedstrijd om plek 3 verloren na penalty's, terwijl we in de poule wel wonnen. De jongens van O11 hadden een 3e plek verdiend!

De Graafschap O10 wordt 10e op indoor toernooi in Breda
Ondanks een goede inzet van de jongens werden alle wedstrijden in de poule verloren. Een leerzaam toernooi voor de jongens van De Graafschap O10.