U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Wannet Sports Insurance sponsor De Graafschap Pincvision Voetbalacademie


Wannet Sports Insurance sponsor De Graafschap Pincvision Voetbalacademie
Op 4 november jl. heeft Joseph Wannet nog met het De Graafschap A-junioren team uit 1986 een wedstrijd gespeeld tegen het Businessclub voetbalteam van De Graafschap.

Wannet Sports Insurance, draagt De Graafschap Pincvision Voetbalacademie ook dit seizoen een warm hart toe. “Wij achten het van groot belang dat jongeren in de Achterhoek geïnspireerd worden tot sporten en bewegen en in een uitdagende omgeving de kans krijgen hun talent in de eigen regio te ontwikkelen”, aldus Joseph Wannet, directeur van Wannet Sports Insurance. Door haar financiële bijdrage maakt Wannet Sports Insurance het mede mogelijk dat dit ook in de toekomst kan in de Achterhoek.

Wannet Sports Insurance is een verzekeringsbedrijf met vestigingen in Nederland, Duitsland en Denemarken en is al meer dan 20 jaar de specialist in het verzekeren van professionele sporters en sportorganisaties. Onder andere De Graafschap, PSV, BVB Dortmund, Anderlecht en Nederlands Elftal spelers waaronder bijvoorbeeld Luuk en Siem de Jong zijn middels Wannet verzekerd. Joseph Wannet heeft, door zijn verleden als jeugdspeler van De Graafschap, een extra klik met de Achterhoek en wil de Graafschap Pincvision Voetbalacademie op deze wijze graag supporten!


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner