U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Trainerswisselingen seizoen 2015-2016


Aan het einde van dit seizoen neemt De Graafschap afscheid van de jeugdtrainers Robert Grauwde,
Tim Berns en Thomas Ruesink. Zij zijn respectievelijk 4, 7 en 7 seizoenen werkzaam geweest binnen
De Graafschap Pincvision Voetbalacademie.

Robert Grauwde begon bij De Graafschap als assistent trainer van o19. Dit heeft hij twee seizoenen gedaan. Vorig seizoen was hij hoofdtrainer o15 en rondde hij zijn TC 1 opleiding af. Dit seizoen is de Duivenaar hoofdtrainer van o19 van De Graafschap Pincvision Voetbalacademie. Naast zijn drukke maatschappelijke baan is hij ook actief als hoofdtrainer bij VV Ruurlo. Als trainer heeft Robert Grauwde zijn contract bij VV Ruurlo inmiddels met een jaar verlengd en gaat hij tevens de functie van Hoofd Opleiding bekleden bij diezelfde club.

Tim Berns bekleedde in de periode 2008 tot 2015 meerdere trainersfuncties binnen de jeugdafdeling. Dit seizoen traint hij de o15 lichting in het basisplan van De Graafschap en volgt hij de TC I cursus in Zeist. Net als Robert Grauwde combineert Tim zijn werkzaamheden bij een amateurclub. Bij Eerbeekse Boys is hij dit seizoen de eindverantwoordelijke. Tim Berns zet het komende seizoen zijn trainersloopbaan voort bij het tweede elftal van Excelsior Rijssen.

Thomas Ruesink was de afgelopen jaren het gezicht in de regio en van het talentenplan van De Graafschap. Hij leidde het “Train de trainer” traject, de commerciële voetbalschool en de talentenschool in de regio. Dit seizoen volgt de inwoner van Gendringen de TC II cursus en traint hij de o10/11 van de jeugdopleiding. Na dit seizoen laat Thomas zijn wens om in het buitenland te werken in vervulling gaan. Hij heeft ervoor gekozen om in Qatar aan de slag te gaan bij Aspire Academy, waar hij gaat werken met de beste jeugdspelers van het land in de leeftijdscategorie 9, 10 en 11 jaar.

Dennis te Braak, Hoofd Jeugdopleiding van De Graafschap over het vertrek van deze jeugdtrainers:
“In het kader van de “lerende trainer” zijn het geweldige uitdagingen voor deze trainers. Als De Graafschap zijn we dan ook blij met de geleverde inzet en bijdrage in de afgelopen jaren van dit drietal in de ontwikkeling van onze spelers. Ook zijn we trots dat zij een goed gevolg gaan geven aan hun trainerscarrière.”

De Graafschap is op dit moment met verschillende trainers in gesprek om de opengevallen posities in te vullen.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner