U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Oefenwedstrijden De Graafschap A1 en B1


De voorbereiding voor het nieuwe seizoen is weer begonnen en alle jeugdteams zijn weer aan het trainen om in vorm te komen voor het begin van de competitie. De Graafschap A1 heeft al twee oefenwedstrijden gespeeld en beide wedstrijden werden gewonnen door de talenten van De Graafschap. Ook De Graafschap B1 heeft een oefenwedstrijd gespeeld. 

De Graafschap B1 heeft op het terrein van SV Westendorp een oefenwedstrijd tegen FC Groningen B1 gespeeld, deze wedstrijd werd met 1-1 gelijk gespeeld.

De eerste oefenwedstrijd voor de A-junioren was tegen het Duitse FC Bocholt o19. In Bocholt werd er met 7-0 gewonnen. De tweede oefenwedstrijd werd gespeeld op het terrein van SV Westendorp. De Graafschap wil SV Westendorp dan ook hartelijk bedanken voor het warme ontvangst en het beschikbaar stellen van een uitstekend veld.

De A-junioren van De Graafschap namen het in de tweede wedstrijd op tegen de A-junioren van FC Twente. De Graafschap begon sterk met een 1-0 voorsprong uit een standaard situatie. Uit een corner van Youssef El Hammouchi kon Jurre Vreman raak schieten. Niet lang daarna scoorde FC Twente ook uit een standaard situatie de 1-1. De Graafschap speelde sterk en na een steekbal van de goed spelende Aron Hebbink kon Martijn Veldhuis de thuisploeg op een 2-1 voorsprong zetten. FC Twente kwam langszij door slecht dekken tijdens alweer een standaard situatie, 2-2. Maar het slotakkoord was uiteindelijk dan toch voor De Graafschap. Youssef El Hammouchi bereikte Marlon Versteeg met een goede vrije trap en laatstgenoemde tekende voor de 3-2 overwinning. Een uitstekende teamprestatie van de Graafschap A1. 


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner