U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Multi-skill programma De Graafschap Pincvision Voetbalacademie


Multi-skill programma De Graafschap Pincvision Voetbalacademie

Sinds dit seizoen wordt er bij De Graafschap Pincvision Voetbalacademie structureel gewerkt aan een multi-skill programma. Doel hiervan is het ontwikkelen van een brede motorische basis, vanuit de visie van het Athletic Skills Model. Spelers worden door het programma geholpen in hun ontwikkeling tot veelzijdige bewegers. Breed opleiden draagt bij aan blessurepreventie, verbetering van het atletisch vermogen, de lengte van het ‘atletisch leven’ en het plezier dat een speler houdt in voetbal als er zoveel getraind wordt als bij onze voetbalacademie. In de praktijk zien we dat onze jeugdspelers veel plezier beleven aan de multi-skill trainingen en in het algemeen betere bewegers worden.Dit zal het voetbalniveau op de langere termijn zeker ten goede komen!

In het kader van de multi-skill programma was het O12 team van De Graafschap donderdag 4 februari te gast bij NDD (Nieuwe Doetinchemse Dolfijn) NDD stelt zich ten doel de beoefening van zwemmen, in de ruimste zin van het woord, te bevorderen en algemeen te maken met haar afdelingen Basiszwemmen, Wedstrijdzwemmen, Waterpolo, Triatlon en Trim en Recreatie.

Enkele maanden geleden, tijdens een ontmoeting tussen de voorzitter van NDD en hoofd opleiding De Graafschap Dennis te Braak, werd het plan geboren om de voetbaltalenten van D en E-jeugd eens kennis te laten maken met de sport waterpolo.
Donderdag 4 februari was het zover en konden onze spelers ervaren dat trainen en spelen met een waterpolobal toch heel wat anders is dan combineren, aanvallen, verdedigen en schieten op het voetbalveld. Vermoeid, maar ook een hele ervaring rijker, werd de training afgesloten met twee wedstrijden van tien minuten tussen combinatieteams van de NDD-jeugd en Graafschapjeugd. Het werd een hele ervaring voor onze voetbalspelers.

Met dank aan NDD.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner