U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Mart Zwiers wint bosloop Rietveld Lyceum


Mart Zwiers het snelst in jaarlijkse bosloop

De traditionele bosloop van het Rietveld Lyceum stond ook dit jaar weer op het programma. Op woensdag 30 september gaf mevrouw Plate, aanspreekpunt van De Graafschap Voetbalacademie bij het Rietveld Lyceum, het startsein. 

Onder het toeziend oog van vele jeugdtrainers van De Graafschap Pincvision Voetbalacademie begonnen de deelnemers aan de loop van ongeveer drie kilometer door de Kruisbergse bossen in Doetinchem.

Het was niet vreemd dat de spelers het uiterst serieus namen want de jeugdtrainers hadden de druk de afgelopen weken flink opgevoerd om een goede prestatie neer te zetten. Uiteindelijk was het Mart Zwiers, speler van De Graafschap onder 15, die als eerst over de finish kwam met een tijd van 10 minuten en 46 seconden. Een fotofinish was het niet, maar kort daarachter kwamen de spelers van De Graafschap onder 19 binnen.

De onder 13, die de bosloop voor het eerst liepen, hebben een uitstekende tijd neergezet en ook de overige jeugdspelers waren sneller dan voorgaande jaren. De reacties van de jeugdtrainers van De Graafschap waren dan ook eensgezind positief.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner