U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Kuster Olie stelt cheque ter beschikking aan Achterhoek Younited


Op 31 januari 2014 opende Kuster Olie in Doetinchem een heus De Graafschap tankstation. Een ludieke actie waarmee vaste tankklanten extra voordeel genieten zodra De Graafschap een wedstrijd wint. Het tankstation in Doetinchem is geheel in de blauw-witte clubkleuren gehuld en heeft zelfs een eigen website www.superolieboeren.nl

De Rabobank vond dit initiatief van Kuster Olie zo leuk dat zij besloten Kuster Olie een cheque ter beschikking te stellen van €250,- wat zij mochten schenken aan een goed doel naar keuze.

Naast de steun die Kuster Olie biedt aan De Graafschap en haar supporters wil Kuster Olie nog wat extra doen voor de regio. Zo kwam Kuster Olie bij Achterhoek Younited. Door sport te helpen bevorderen probeert Kuster Olie een steentje bij te dragen aan het tegengaan van de krimp in de Achterhoek en helpt daarmee de Achterhoek een interessantere plek te maken voor de jeugd. Het sponsoren van Achterhoek Younited past daarnaast ook perfect in de strategie van Kuster Olie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een mooi regionaal bedrijf dat een mooie regionale stichting steunt!

Jan Pieter de Wilde van Kuster Olie heeft de cheque ter waarde van €250,- overhandigd aan Achterhoek Younited. Met deze bijdrage wil Kuster Olie een bijdrage leveren aan het doel van de stichting Achterhoek Younited. Namelijk het positioneren van de Achterhoek tot de meest optimale ontwikkelingsomgeving voor de jeugd, waarbij talent te allen tijde centraal staat. Jongens en meisjes in de regio worden ondersteund in het maximaal ontwikkelen van hun talenten in het kader van sport, in combinatie met onderwijs en sociaal-maatschappelijk gebied. Dennis te Braak, Hoofd Jeugdopleiding van De Graafschap Pincvision Voetbalacademie, nam de cheque in ontvangst namens Achterhoek Younited. De Graafschap Pincvision Voetbalacademie is de voetbaltak welke onder Achterhoek Younited valt.

de-graafschap-tankstation.jpg

Graafschap-bus-tankstation.jpg

Voor meer informatie over Kuster Olie ga naar www.kusterolie.nl


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner