U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Tijdens de Paasdagen naar het De Graafschap Pincvision F-Tournament


Tijdens de Paasdagen naar het De Graafschap Pincvision F-Tournament

Zondag 5 –en maandag 6 april is het weer zover. Dan organiseert De Graafschap het De Graafschap Pincvision F-Tournament. Het toernooi vindt plaats op de velden van vv Doetinchem en het schijnt weer een groot spektakel te worden. Het aantal deelnemende teams van het toernooi is gegroeid van 31 naar 40 teams. Deze deelnemende teams bestaan uit de convenantpartners van De Graafschap en dit zijn uitsluitend F- teams.

De loting van het toernooi vond op maandagavond 2 maart plaats in het stadion De Vijverberg. Hierbij waren +/- 25 afgevaardigden van convenantclubs aanwezig. De loting werd geopend met een presentatie over Achterhoek Younited door Leon Broekhof, Coördinator Talent & Vereniging.

Na deze presentatie begon de loting, gepresenteerd door Marc Teloh. De loting begon met een interview met Edo Bosga (algemeen directeur Pincvision) en Dennis te Braak (Hoofd Jeugdopleiding De Graafschap) over de terugblik op het toernooi van vorig jaar en het doel van het F-toernooi. Dit doel is het scouten van goede spelers voor De Graafschap Pincvision Voetbalacademie en het versterken van de band met de convenantpartners.

Na het interview begon de loting aangevoerd door Melle Meerdink, speler van het winnende team van vorig jaar (vorig jaar FC Winterswijk, nu speler De Graafschap Pincvision Voetbalacademie) en Luuk de Jong, oud-speler De Graafschap (heeft jeugdopleiding ook bij De Graafschap gevolgd) en speelt nu voor PSV. De loting werd gedaan in 2 delen, en er werd officieel vanuit een kom met lootjes clubnamen getrokken. Eerst de poules van dag 1, gevolgd door de poules van dag 2.

De Graafschap hoopt jullie tijdens de paasdagen te verwelkomen op het De Graafschap Pincvision F-Tournament. 

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/wSKihJwJV6I


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner