De Graafschap O15 maatje te groot voor vv Bennekom.

In een prima gespeelde wedstrijd heeft de Graafschap O15 de eerste overwinning binnen gehaald, vv Bennekom werd met 1-8 verslagen. Met Jelmer Krooshof in een hoofdrol, hij tekende een supergave hattrick, werd in de eerste helft vv Bennekom bij vlagen weggespeeld. Met goede combinaties en snel aanvalsspel werd de verdediging van vv Bennekom regelmatig weggespeeld. In de 4de minuut scoorde Jelmer zijn eerste doelpunt op aangeven van Gian Luca vanaf de linkerkant. Jelmer gaf in de 15de minuut zijn visitekaartje voor de 2de keer af door een voorzet van rechts van Mart Zwiers perfect af te ronden. Na 23 minuten in de eerste helft scoorde Jelmer zijn hattrick door een afvallende bal keihard achter de doelman van vv Bennekom te schieten.

Guus Slaats zorgde in de 35ste minuut voor de 0-4 na een perfecte pass van Kane Keizer en de eerste helft werd afgesloten met de 0-5. Dit doelpunt kwam eigenlijk op naam van de verdediger van vv Bennekom. Hij kreeg het schot op de paal van Gian Luca tegen zijn lichaam en gleed de bal over de doellijn.

In de 52ste minuut beloonde Mart Zwiers zijn goede spel met het 6de doelpunt. Na een weergaloze solo omspeelde hij in de 16 drie verdedigers en scoorde beheerst de 0-6. In de 64ste minuut het enige smetje op de wedstrijd. De spits van vv Bennekom lag tot dat moment aan banden bij Gloria Papela en Yoek Verheij. Nu draaide hij zich fraai vrij en schoot onbedaarlijk hard de 1-6 binnen. Guus Vaags kansloos. Nog geen minuut later het antwoord van de Graafschap door Jordi Besselink. Hij schoot de strakke voorzet van rechts van Mart Zwiers op fraaie wijze in. 1-7. In de 67ste minuut scoorde Gian Luca de 1-8 binnen. Hij stond op de juiste plek om de afvallende bal keurig binnen te werken.

Al met al een terechte overwinning in een bij vlagen zeer goed gespeelde wedstrijd.