Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Almere City B1 maatje te groot voor De Graafschap B1

Almere City B1 maatje te groot voor De Graafschap B1

De Graafschap B1 nam het op tegen Almere City. De Graafschap speelde goed en creëerde aardig wat kansen. Toch bleek Almere City een maatje te groot. Zij wonnen met 3-1.

Almere City begon fel aan het duel en was eigenlijk de gehele eerste helft beter. De Graafschap was echter de ploeg die op voorsprong kwam. Na al een aantal gevaarlijke counters, was het Shant Bedrosian die op aangeven van Shentley Lovert de 0-1 binnenschoot. Het tweetal was met samen met Tom Klein Kranenburg verantwoordelijk voor een aantal gevaarlijke mogelijkheden, maar het vizier stond niet helemaal op scherp. Maar naar mate de tweede helft vorderde werd Almere City steeds dreigender en kreeg grote mogelijkheden. En vlak voor rust kwam de ploeg uit Almere dan ook op een gelijkspel.

Na rust speelde De Graafschap iets compacter, maar bleef Almere City erg dreigend via de beide buitenspelers en de goede spits. Na tien minuten kreeg Shentley Lovert een grote kans op 1-2, maar hij miste deze. Op het einde sloeg Almere City nog twee keer toe. Bij beide doelpunten werd niet doortastend genoeg verdedigd. Bart Straalman kreeg in het slot nog een grote kans, maar hij schoot de bal recht op de keeper.

De Crook: "Voorin zijn we vandaag heel dreigend geweest. Op het middenveld en achterin kwamen we kracht tekort, verloren teveel duels en wisten we ons te vaak geen raad met de creativiteit van Almere City."

 

Terug naar de vorige pagina

Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels