Naar de inhoud

Nieuws

 • De Graafschap E1 wordt tweede op BVO toernooi te Leeuwarden

  Afgelopen zondag was het zo ver voor De Graafschap E1. Het periodieke BVO toernooi voor eerste en tweedejaars E-pupillen stond op het programma bij SC Cambuur te Leeuwarden. De twee uur durende heenreis was al gauw vergeten toen de jongens de...

 • De Graafschap E1 heeft enerverende week achter de rug

  De Graafschap heeft een drukke week achter de rug. De ploeg van trainer Roderick van der Heiden speelde duels tegen PSV E1, Woezik E1 en tegen het Engelse Swindon Town E1. Het werd een prachtige week voor De Graafschap.

 • De Graafschap is op zoek naar jeugdscouts

  De Graafschap PincVision Voetbalacademie wil zijn scoutingteam uitbreiden en is daarom voor het seizoen 2014/2015 op zoek naar jeugdscouts. De scoutingwerkzaamheden gaan in overleg in de regio Arnhem, Doetinchem en Winterswijk plaatsvinden.

 • Wedstrijdverslagen De Graafschap Voetbalacademie

  Afgelopen zaterdag speelden alle teams van De Graafschap PincVision Voetbalacademie weer een competitiewedstrijd. Vier ploegen speelden op sportpark De Bezelhorst tegen hun tegenstander, terwijl vier ploegen een uitduel moesten spelen.

 • Vier talentvolle jeugdspelers naar de Voetbalacademie

  En weer kan De Graafschap met trots melden dat afgelopen zaterdag vier talentvolle spelers uit onze regio hebben toegezegd dat ze volgend seizoen voor onze voetbalacademie gaan spelen.