Voetbalacademie


Talent en vereniging

Op 1 en 8 november vonden de eerste thema-avonden plaats. Vanuit de convenantpartners werd hier positief op gereageerd. Lees hier hoe de thema-avonden zijn verlopen.

Lees verder


Jeugdspelers genieten van vrijwilligersavond

Jeugdspelers genieten van vrijwilligersavond

Vorige week vond de jaarlijks terugkerende vrijwilligersavond plaats. De vrijwilligers, selectie en jeugd kwamen hierbij samen om te genieten van overheerlijke stamppotten. Bovendien werd het 'talent van het jaar' en de 'vrijwilliger van het jaar' bekend gemaakt.

Lees verder


Stormachtige ontwikkelingen meisjesvoetbal

Stormachtige ontwikkelingen meisjesvoetbal

De Nederlandse vrouwen schrijven deze maand historie door voor het eerst in de geschiedenis een WK eindronde te halen. Nederland maakt kennis met een sport die de afgelopen jaren een flinke ontwikkeling heeft doorgemaakt. Ook in de Achterhoek zijn er veel voetbalidolen te vinden die enorm veel uren in hun sport hebben gestopt om zover te komen.

Lees verder

Kick-off topsportprogramma

Op woensdag 26 november was de kick-off van het topsportprogramma. Geeke Barmentloo heeft het topsportprogramma geïntroduceerd bij de (gast)ouders en onderwijsdeskundigen. Het was een zeer geslaagde avond!

Lees verder

Volgende wedstrijd

-

zaterdag 31 januari 2015, 19:45 uur
De Vijverberg, Doetinchem

Bestel kaarten

Bestel nu je seizoenskaarten voor seizoen 2015-2016! Al verkrijgbaar vanaf € 175,-

Bestellen
Uniek,vanavond stonden BT en supporters @Telstar1963NV samen in een vak. Dit maakt voetbal en onze clubs uniek ! #samengenieten #samentrots Volg ons