Voetbalacademie


Speelschema 21 en 22 januari 2017

Bekijk hier het speelschema voor komend weekend van alle jeugdteams van De Graafschap. De Graafschap O19 en O14 spelen een competitiewedstrijd, O13 een bekerwedstrijd, de andere teams spelen oefenwedstrijden.

Lees verder

Thema avond 25 januari bij VV Dieren

Thema avond 25 januari bij VV Dieren

In het kader van kennisoverdracht worden ieder seizoen meerdere thema-avonden georganiseerd door de RSVJ; het Regionaal Samenwerkingsverband Voetbal Jeugdopleidingen. Een convenant tussen BVO De Graafschap, regionale amateurclubs en De Graafschap Pincvision Voetbalacademie. Door een goede samenwerking wil de RSVJ het algemene voetbalniveau in de regio verbeteren door talent- en kaderontwikkeling en kennisoverdracht. Op woensdag 25 januari vindt er in dat kader bij VV Dieren een thema-avond plaats.

Lees verder


Informatieavond voortgezet onderwijs voor jeugdspelers

Informatieavond voortgezet onderwijs voor jeugdspelers

Een voetballer van De Graafschap Pincvision Voetbalacademie kan zijn sporttalent optimaal ontwikkelen en daarnaast op zijn eigen niveau een schooldiploma behalen.
 Een optimale afstemming tussen sport en onderwijs is een belangrijk element bij de Voetbalacademie. In dat kader vond afgelopen woensdagavond een informatieavond plaats voor spelers en hun ouders die dit jaar hun keuze gaan maken voor het voortgezet onderwijs.

Lees verder

Artikel techniektraining door trainer Bas van Baar

Artikel techniektraining door trainer Bas van Baar

Op website Catenaccio.nl schreef Bas van Baar, trainer O13 en coördinator talentenplan bij De Graafschap Pincvision Voetbalacademie, samen met Willem Weijs, jeugdtrainer bij Ajax, een artikel over techniektraining: ‘Techniektraining 2.0: zo worden spelers beter zonder dat ze het doorhebben

Lees verder

Speelschema 14 en 15 januari 2017

Bekijk hier het speelschema voor komend weekend van alle jeugdteams van De Graafschap. Dit weekend spelen alle teams, met uitzondering van De Graafschap O19, oefenwedstrijden.

Lees verder

Weekschema

Er zijn geen weekschema items beschikbaar.
Vanavond 20.00 uur trappen we af voor #gradbo De kassa is geopend tot het begin van de wedst. Kom de mannen van Hen… twitter.com/i/web/status/8… Volg ons