Voetbalacademie


Talent voorstellen: Kian Ketelaar

Talent voorstellen: Kian Ketelaar

De komende tijd zullen er jeugdspelers uit De Graafschap Pincvision Voetbalacademie aan u worden voorgesteld. Aan de hand van een aantal vragen helpen wij u om meer te weten te komen over verschillende talenten in onze voetbalacademie. Deze week: Kian Ketelaar, speler van De Graafschap onder 11.

Lees verder

Wedstrijdverslagen week 47

Wedstrijdverslagen week 47

Onderstaand treft u alle wedstrijdverslagen van de in week 47 gespeelde wedstrijden. Alle teams binnen De Graafschap Pincvision Voetbalacademie zijn dit weekend wederom in actie gekomen, in zowel thuis- als uitwedstrijden. Bent u benieuwd naar de resultaten van de verschillende elftallen? Lees dan snel de wedstrijdverslagen!

Lees verder

Fotoverslag huldiging De Graafschap onder 9

Fotoverslag huldiging De Graafschap onder 9

De Graafschap onder 9 werd zaterdagavond in de rust van de wedstrijd De Graafschap - FC Groningen, vanwege het kampioenschap, gehuldigd. Uit handen van de algemeen directeur van hoofdsponsor Pincvision, Edo Bosga, ontvingen de spelers en begeleiding een grote beker en medailles.

Lees verderTalent voorstellen: Aron Hebbink

Talent voorstellen: Aron Hebbink

De komende tijd zullen er jeugdspelers uit De Graafschap Pincvision Voetbalacademie aan u worden voorgesteld. Aan de hand van een aantal vragen helpen wij u om meer te weten te komen over verschillende talenten in onze voetbalacademie. Deze week: Aron Hebbink, speler van De Graafschap onder 19.

Lees verder

Wedstrijdverslagen week 46

Wedstrijdverslagen week 46

Onderstaand treft u alle wedstrijdverslagen van de in week 46 gespeelde wedstrijden. Alle teams binnen De Graafschap Pincvision Voetbalacademie zijn dit weekend wederom in actie gekomen, in zowel thuis- als uitwedstrijden. Bent u benieuwd naar de resultaten van de verschillende elftallen? Lees dan snel de wedstrijdverslagen!

Lees verder

Talent voorstellen: Ruben Slabbers

Talent voorstellen: Ruben Slabbers

De komende tijd zullen er jeugdspelers uit De Graafschap Pincvision Voetbalacademie aan u worden voorgesteld. Aan de hand van een aantal vragen helpen wij u om meer te weten te komen over verschillende talenten in onze voetbalacademie. Deze week: Ruben Slabbers, speler van De Graafschap onder 14.

Lees verder

Wedstrijdverslagen week 45

Wedstrijdverslagen week 45

Onderstaand treft u alle wedstrijdverslagen van de in week 45 gespeelde wedstrijden. Alle teams binnen De Graafschap Pincvision Voetbalacademie zijn dit weekend wederom in actie gekomen, in zowel thuis- als uitwedstrijden. Bent u benieuwd naar de resultaten van de verschillende elftallen? Lees dan snel de wedstrijdverslagen!

Lees verder


Weekschema

Er zijn geen weekschema items beschikbaar.
Heeft u als BC-lid of sponsor al bezoek gehad van de #SuperboerenSint? Deel het bezoek met de rest van #businessclub! #volverwachting Volg ons