U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Youssef El Jebli: "Top dat een vol uitvak ons steunt bij Cambuur"


Youssef El Jebli baalde flink na de 1-2 nederlaag tegen FC Groningen. Niet voor het eerst dit seizoen was De Graafschap gelijkwaardig aan de tegenstander, maar werd er toch verloren. Volgens El Jebli zag het spel er voor de rust goed uit en vielen de Superboeren in het tweede bedrijf terug.

"Veel kansen"

"We kregen veel kansen, ongelooflijk dat er niet een van benut is. Via Ted van de Pavert (kopbal van de lijn gehaald, red.) en een schot van mij waren we dichtbij de 1-0. Groningen werd gevaarlijk via Drost, die net naast schoot", aldus El Jebli. "Jan (Vreman, red.) zei in de rust dat we goed hadden gespeeld, maar in de eindfase beter moesten zijn. We kregen in de tweede helft een grote kans op 1-1, maar daarna zakten we weg. Bij de 0-2 hadden we het balverlies kunnen herstellen. Helaas gebeurde dat niet."

Aanvallende rol 

Tegen De Trots van het Noorden speelde El Jebli als aanvallende middenvelder. "Ja, ik kwam inderdaad vaak door naar voren. We kregen voor de rust steeds meer grip en dat leidde tot grote kansen. Ikzelf had in de tweede helft nog een grote schietkans. Ik zag dat de keeper van Groningen twijfelde, want ik kon de bal ook nog steken. Helaas schoot ik net naast de paal. Jammer dat die bal niet tussen de palen belandde, dan was het een goal geweest."

Vol uitvak bij Cambuur

Volgende week speelt De Graafschap de belangrijke uitwedstrijd tegen SC Cambuur. Op vrijdag 27 november zullen zo'n 400 fans vanuit de Achterhoek meereizen richting Leeuwarden. "Top dat de supporters meegaan en ze ons steun geven. Dat hebben we echt nodig, om bij Cambuur wél die drie punten mee te nemen. Dat is heel belangrijk om de aansluiting te blijven houden", zo besloot El Jebli.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner