U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Vlatko Lazic: "Winnen van Fortuna om de nacompetitie te halen"


De Graafschap deed vrijdagavond op bezoek bij Achilles'29 zeer goede zaken in de strijd om de Play-Offs in de Jupiler League. Het team van trainer Jan Vreman won in Groesbeek met 1-3 en schreef drie belangrijke punten bij. Karim Tarfi, Vincent Vermeij en Jerry van Ewijk (penalty) waren verantwoordelijk voor de treffers. Na afloop keek Vlatko Lazic terug op het duel.

Terugblik op Achilles

"We wisten dat het lastig zou worden, maar ik denk dat we in de eerste helft geen problemen hebben gehad. In de rust zei Jan (Vreman, red.) dat we scherp moesten blijven. Achilles zou erop klappen en ging een ander spel spelen. Wij verloren veel duels en lieten Achilles in het spel komen. Na de 1-2 kwam de scherpte terug, maar we hadden het niet zover moeten laten komen. Dat is een les voor de volgende keer", aldus Lazic.

Dichtbij Play-Offs

Met nog twee speelronden te gaan staat De Graafschap op de zesde plek. De voorsprong op nummer negen Sparta Rotterdam is drie punten en op de laatste speeldag brengen de Superboeren een bezoek aan Rotterdam. "Thuis tegen Fortuna Sittard moeten we drie punten pakken", was Lazic duidelijk, die alvast vooruit keek richting de nacompetitie. "Daarin kan het alle kanten op, dat zie je wel aan de afgelopen twee seizoenen. Aan ons is de taak om ons eigen spel te spelen."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner