U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Vincent Vermeij: "Heel mooi dat we in de finale staan"


Afgelopen vrijdag won De Graafschap met 1-0 van Go Ahead Eagles en was Ted van de Pavert de matchwinnaar. Maandag werd er eveneens met 0-1 gewonnen en ook toen kwam het winnende doelpunt uit een corner. Invaller Vincent Vermeij stond net twee minuten in het veld, toen hij uit een hoekschop van Lion Kaak voor de 0-1 tekende. Na afloop was de spits van de Superboeren blij met zijn aandeel én het behalen van de finale van de Play-Offs.

"Enorme ontlading"

Vermeij werd door trainer Jan Vreman in de zeventigste minuut in het veld gebracht en twee minuten later scoorde hij de 0-1. "Een enorme ontlading, erg mooi dat ook de assist van een andere invaller kwam. Het was pas mijn derde balcontact in de wedstrijd. Bij de eerste verloor ik een kopduel, uit de tweede ontstond de corner en het derde balcontact was het doelpunt", blikte Vermeij terug in de catacomben van De Adelaarshorst in Deventer.

Tweeluik tegen FC Volendam

Komende donderdag speelt De Graafschap om 18:30 uur in eigen huis tegen FC Volendam, dat FC Eindhoven over twee wedstrijden uitschakelde. Vermeij vindt het lastig om de kansenverhouding in te schatten. "FC Volendam heeft een andere speelstijl dan Go Ahead en is een scorende ploeg. Je zou zeggen dat het, na de duels met Go Ahead, makkelijker zou moeten zijn. Dat moet donderdag en zondag blijken."

Goede steun van supporters

Een goed gevuld uitvak zorgde voor een uitstekende sfeer in Deventer. Vermeij hoopt dat de supporters van De Graafschap ook donderdag en zondag in de returnwedstrijd van de partij zullen zijn. "Over zes dagen zouden we in de Eredivisie kunnen staan. In de laatste paar weken werd het geloof in een goede afloop steeds groter. Dat valt ook te zien aan de supportersaanhang. Het is heel mooi dat we in de finale staan", aldus Vermeij.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner