U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Vanaf Open Dag te koop 'De terugkeer van de boerenbruiloft'


Vanaf Open Dag te koop 'De terugkeer van de boerenbruiloft'

De Graafschap blijft de gemoederen in de regio altijd bezig houden, in goede en in slechte tijden. Na enkele mindere jaren was de binding tussen club en de regio flink afgenomen. Vanaf januari 2015 werkt De Graafschap volgens het plan 'Samen D'ran', waarin het aanhalen/versterken van die binding hoog in het vaandel staat. Dat heeft effect, het afgelopen seizoen stroomde het stadion weer vol en was de binding sterker dan ooit. Aanleiding voor Erik Hagelstein om een roerige periode in een boek samen te vatten onder de titel 'De terugkeer van de boerenbruiloft'. Tijdens de Open Dag op 31 juli worden de eerste exemplaren verkocht tegen een gereduceerd tarief.

"Het seizoen 2015-2016 was wellicht het belangrijkste seizoen van De Graafschap. Als de binding met de supporters verder was afgezakt, zouden de Superboeren zijn afgegleden naar de grauwe onderkant van het betaald voetbal. Net op tijd gooide de club het roer om en zie daar, de Achterhoek is weer trots op De Graafschap. De boerenbruiloft op De Vijverberg was het afgelopen seizoen terug", aldus Erik Hagelstein.

Tijdens de Open Dag kost het boek maar 15,00 euro. Daarna is het boek te koop bij de receptie van De Vijverberg en de diverse boekwinkels in de regio voor 17,50 euro.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner