U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Superboeren Oliebollenactie


U kunt in december weer Superboeren oliebollen bestellen! Het grote succes van vorig jaar is reden om de Superboeren Oliebollenactie dit jaar opnieuw te organiseren. Dit jaar wordt de oliebollenactie georganiseerd door de ouderraad van De Graafschap Pincvision Voetbalacademie. Het doel van de oliebollen actie is om geld op te halen voor De Graafschap Pincvision Voetbalacademie. Het geld wordt besteedt aan nieuwe ballen, trainingen en andere faciliteiten, zodat talenten zich naar een hoger niveau kunnen werken. Deelnemers van de actie zijn de teams E2 t/m A1 en hun familieleden.

De Superboeren Oliebollenactie vindt plaats op 29, 30 en 31 december. Voetballers verkopen op de aangegeven data oliebollen in Doetinchem huis-aan-huis. Tot 23 december kunt u uw bestelling doorgeven en laten bezorgen! Zowel particulieren als bedrijven kunnen hun bestelling doorgeven door te e-mailen naar superboerenoliebol@hotmail.com. Bestellingen worden binnen een straal van 40 kilometer rondom Doetinchem bezorgd. Wilt u oliebollen bestellen maar woont u buiten deze straal? Neem in dat geval contact met ons op via het bovenstaande e-mailadres.

Net als vorig jaar wordt er samengewerkt met kampioensbakker Paul Berntsen uit Didam. U kunt oliebollen en appelbeignets bestellen. Bestelt u meer dan 250 oliebollen? Dan ontvangt u een korting van €0,10 cent per oliebol.

1 zak oliebollen (5 stuks):3,50 euro1 zak kleine appelbeignets (5 stuks):4,00 euro1 zak grote appelbeignets (5 stuks):7,50 euro

PS: Wanneer de binnenkant van uw oliebol blauw is moet u meteen contact met ons opnemen! U heeft dan namelijk een halve seizoenkaart van De Graafschap gewonnen! Eet de bol niet helemaal op, want dit is het bewijs dat u gewonnen heeft. Er zijn 10 halve seizoenkaarten beschikbaar gesteld voor deze actie.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner