U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Spelersgroep schenkt 1000 euro voor supporterskantine (video)


Supportersvereniging SV Superboeren is druk bezig met de uitrol van de plannen voor het realiseren van een grondige verbouwing van de supporterskantine achter de Spinnekop. De spelersgroep wil graag een gebaar maken omdat ze erg blij zijn met de onvoorwaardelijke steun van de supporters en schenkt maar liefst 1000 euro.

De nieuwe supporterskantine moet een oppervlakte krijgen van ongeveer 1.000 m2. Daar is veel geld mee gemoeid. Zowel de stadioneigenaren, de Vereniging, de Anhangersraod, de club, de BT en de Oldies DTC staan achter de plannen en hebben hun medewerking toegezegd. De komende tijd worden er diverse acties uitgerold om het benodigde geld bij elkaar te krijgen. Een ding is zeker, de verbouwing moeten we met elkaar financieren.

“Net als vorig jaar, is ook dit seizoen de steun van onze supporters geweldig. Ze komen in grote getale en blijven achter ons staan. Dat geldt niet alleen voor de thuiswedstrijden, maar ook als we uit spelen. Dit weekend gaan er gewoon weer 400 man mee naar Groesbeek, dat is toch klasse. Vanuit de spelersgroep willen we ze bedanken, het doet ons erg goed. Afgelopen vrijdag stonden er toch een paar honderd man buiten het stadion en bleven ons toezingen. Dat heeft diepe indruk gemaakt. Als spelersgroep willen we graag iets terugdoen. Vandaar dat we in overleg met diverse geledingen hebben besloten om een bijdragevan 1.000,00 euro te leveren aan de verbouwing. We hopen dat onze supporters de kantine krijgen die ze verdienen”, aldus aanvoerder Mark Diemers.

“Wat een mooi gebaar van de spelers. Het is voor ons een steun in de rug dat er vanuit de selectie zo’n bedrag in de bouwpot wordt gestopt. We hopen de spelers ook regelmatig te mogen begroeten in de vernieuwde kantine. Uiteindelijk moeten we het samen doen, niet alleen op het veld , maar ook ernaast. Laat veel mensen het voorbeeld van de spelers volgen en ons steunen bij de realisatie van onze plannen”, legt de voorzitter van de SV Superboeren Hans Boesberg uit.

Kijk voor meer informatie op www.superboeren.nl/kantine

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/3PAU3crfwNs


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner