U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Robin Pröpper: "Ik heb er het volste vertrouwen in"


Robin Pröpper was gematigd tevreden na afloop van de wedstrijd De Graafschap – FC Volendam (0-0). Zijn ploeg wist niet te scoren. Daarentegen hielden De Superboeren de belangrijke nul en dat voor de derde maal op rij. Aanstaande zondag zal er gescoord moeten worden voor een plek in de Eredivisie.

De nul

Pröpper speelde een solide wedstrijd donderdagavond. FC Volendam had weinig tot niets in te brengen. ”We scoren niet, maar je houdt wel de nul, dat is positief. Je hoopt natuurlijk wel dat je er eentje maakt.” De Graafschap was de hele wedstrijd de betere ploeg. In de eerste helft was Van Ewijk dicht bij de 1-0 met een stift. Na de rust werden De Superboeren gevaarlijk via onder meer Koolhof en Lazic. Toch wilde de bal er niet in. ”Soms werden de voorzetten te vroeg gegeven of was de bezetting voor de goal niet goed.”

"Achterin staat het goed"

FC Volendam wist geen moment indruk te maken op De Vijverberg. De ploeg van Vreman gaf niets weg. “Achterin staat het gewoon goed. Met Linssen die daarvoor speelt. Het vertrouwen is er.” Volgens de verdediger moet De Graafschap het zondag niet veel anders doen, dan in de thuiswedstrijd. “Wij moeten gewoon zo doorgaan. Dan valt die goal vanzelf. Daar vertrouwen wij op.”

“Het gaat gebeuren”

De brilstand van donderdagavond betekent dat zondag een echte finale wordt. De Eredivisie lonkt. En dat met een vrij jonge ploeg die veelal bestaat uit zelfopgeleide jongens. Pröpper is er daar één van en rekent op een goede afloop. ”Ik heb er het volste vertrouwen in dat het zondag gaat gebeuren.”


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner