U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Robin Pröpper: "Er had zeker meer ingezeten dan 0-0"


De Graafschap speelde vrijdagavond doelpuntloos gelijk bij Fortuna Sittard. De Doetinchemmers dwongen diverse kansen af, maar wisten uiteindelijk niet te scoren. Het laatste gedeelte van de wedstrijd speelde De Graafschap met een speler minder, daar Jan Lammers een rode kaart kreeg. Desondanks heerste er na afloop teleurstelling bij aanvoerder Robin Pröpper.

FOTO: PRO SHOTS / Paul Roling

Controle over de wedstrijd

“Er had zeker meer ingezeten dan 0-0. We hebben het volledig aan onszelf te wijten dat we geen drie punten gepakt hebben. We begonnen erg goed en hadden de wedstrijd in het eerste kwartier onder controle. Daarna werden we iets slordiger, maar over het algemeen hebben we het duel gecontroleerd”, sprak de aanvoerder na afloop.

"Niet beloond met een doelpunt"

Na driekwart wedstrijd spelen ontving Lammers een rode prent. “Zelfs daarna creëerden we nog een aantal kansen en beloonden we onszelf niet met een doelpunt. Doordat we met tien spelers op het veld stonden, kwamen er ruimtes voor Fortuna en kregen ze kansen. Gelukkig hield Hidde (Jurjus, red.) ons toen op de been.”

Onnodig puntverlies

Na drie overwinningen op rij wist De Graafschap die goede reeks geen vervolg te geven. “Het is zonde dat we punten hebben laten liggen. We hadden hier moeten winnen. Na afloop was iedereen in de kleedkamer teleurgesteld. Tegen Roda JC willen we het spel van de afgelopen weken doorzetten”, keek Pröpper alvast vooruit op het volgende duel.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner