U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Rabobank en Betaald Voetbal De Graafschap hernieuwen sponsorcontract


Rabobank en Betaald Voetbal De Graafschap hernieuwen sponsorcontract

De Rabobanken Graafschap-Zuid en Graafschap-Midden hebben zich voor aankomend seizoen wederom verbonden als Official Partner van Betaald Voetbal De Graafschap. Op donderdag 30 juli is de samenwerking opnieuw bekrachtigd toen beide partijen het sponsorcontract voor seizoen 2015-2016 tekenden.

De financieel dienstverlener is al jarenlang trouwe sponsor van De Graafschap. Hans Veldhorst, algemeen bestuurder bij Betaald Voetbal De Graafschap: Mede dankzij “Het Official Partnerschap” van Rabobank Graafschap kunnen wij onze sportieve en maatschappelijke doelstellingen realiseren. Daarnaast ben ik er trots op dat we dit seizoen onze businessclubleden op de tweede etage mogen verwelkomen in de Rabobank Lounge, die eveneens door de Rabobank wordt gesponsord. Petra Teunis, directievoorzitter Rabobank Graafschap-Midden vult aan, “De Graafschap leent zich uitstekend om contacten met onze relaties aan te halen en te versterken. Het is een regionaal platform waar ontmoeten, verbinden, kennis delen en inspireren centraal staan zowel op sportief, maatschappelijk als op zakelijk vlak. Daar zijn wij graag Official Partner van.”

Hans Veldhorst; “Rabobank ondersteunt ook actief het maatschappelijke project De Graafschap Helpt Scoren. De sponsoring beperkt zich dus zeker niet alleen tot het sportieve vlak. Ook op maatschappelijk terrein draagt zij haar steentje bij.

Twee banken worden samen één.
Rabobanken Graafschap-Midden en Graafschap-Zuid gaan samen verder als Rabobank Graafschap. Op 1 oktober 2015 is de samenbundeling een feit. Als coöperatieve bankparticiperen we blijvend in de gezamenlijke, maatschappelijke omgeving en duurzame initiatieven gericht op het versterken van de lokale en regionale economie en samenleving.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner