U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Opmaak voor mooie slotfase van het seizoen


De spelers en staf van De Graafschap genieten van een speelvrij weekend. Nou ja genieten, iedereen wilde eigenlijk graag voetballen. Men kijkt uit naar de slotfase van het seizoen. Waar staat het team op de ranglijst op vrijdag 8 mei. Spelen we de play-offs, wie worden onze tegenstanders ? 

Eerst moeten de mannen van Jan & Jan zich concentreren op de laatste zeven wedstrijden van de reguliere competitie. 

"We zijn er nog lang niet en hebben nog een paar stevige hobbels te nemen", aldus trainer Jan Vreman. "Maar we doen nog volop mee en dat is mooi. Het gaat ergens om. Als staf zijn wij heel benieuwd hoe de spelers de komende wedstrijden ingaan. Wat kunnen ze brengen. Tegen jong Ajax zie je dat ze er toch weer veel energie inleggen en dat is goed. Zo komen wij in ons spel. Het hielp ons ook wel dat het stadion lekker gevuld was en dat de supporters ons steunden. Die steun en hernieuwde beleving op de tribune is echt de grote winst van dit seizoen. En ja, we hebben die wedstrijd vrijkaarten weggegeven, maar dat had een goede reden. Eind vorig seizoen zijn er afspraken gemaakt met Focuz TV, zij zouden met het programma Studio De Graafschap naar onze regionale convenantclubs gaan. Als dank voor de gastvrijheid van die clubs, kregen zij vrijkaartjes voor hun jeugdafdeling. Echter, toen de TV zender plots stopte met het programma, hebben wij gemeend deze afspraken en beloften wel te moeten nakomen. Ik denk dat we op die manier iets terugdoen voor het amateurvoetbal in de regio en dat we vers bloed naar De Vijverberg krijgen. Die kinderen hebben tegen Ajax een mooie ervaring beleefd. Als De Graafschap zijnde hopen we dat ze terugkomen met hun ouders. Dat noemen ze toch marketing? Als er geen acties zouden zijn, komt het stadion ook niet snel voller. En die extra inkomsten qua bijvoorbeeld horeca en losse kaartverkoop bij een volgende wedstrijd hebben we gewoon nodig."

"We zijn als staf van mening dat het team ook wel stappen heeft gemaakt. We moeten zien dat we die stijgende lijn langer kunnen vasthouden. We gaan de komende periode alles geven en kijken of we onszelf en ons publiek kunnen belonen", besluit Jan Vreman. 

Resterende competitiewedstrijden:

Vrijdag 3 april Helmond Sport - De Graafschap  20.00 uur

Maandag 6 april De Graafschap - FC Volendam 14.30 uur (Familiedag)

Zondag 12 april NEC - De Graafschap 14.30 uur

Zaterdag 18 april De Graafschap - FC Den Bosch 16.30 uur

Vrijdag 24 april Achilles'29 - De Graafschap 20.00 uur

Vrijdag 1 mei De Graafschap - Fortuna Sittard 20.00 uur

Vrijdag 8 mei Sparta Rotterdam - De Graafschap 20.00 uur


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner