U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Nathan Kabasele: "We hadden moeten scoren"


Nathan Kabasele zorgde met zijn benutte strafschop ervoor dat de spanning terug kwam in de wedstrijd tegen FC Groningen (1-2). De Graafschap kreeg in de eerste helft kansen om op voorsprong te komen, maar vergat deze af te maken. FC Groningen deed dat wel en liet De Graafschap niet meer in zijn spel komen. "Je moet hetzelfde brengen als in de eerste helft."

"De Graafschap betere ploeg"

"In de eerste helft creëren we kansen en hadden we moeten scoren. Wij doen dat niet en zij wel. Ik vond ons de eerste helft ook de betere ploeg." Vlak voor het rustsignaal krijgt de ploeg van Jan Vreman de 0-1 om de oren. "Je gaat met 0-1 de rust in. Maar dan moet je wel hetzelfde brengen als in de eerste helft. Dat werd wat moeilijker." Dat had vooral met FC Groningen te maken. "Zij gingen hoger druk geven. En ze zijn vrij goed aan de bal en maakten de ruimtes kleiner voor ons."

"We doen het met z'n allen"

"We moeten niemand iets verwijten. Als we iets doen, dan doen we dat met z'n allen. Het was in de tweede helft moeilijker." Aanstaande vrijdag staat de wedstrijd tegen directe concurrent SC Cambuur op het programma. "Het is een directe tegenstander. Elke wedstrijd is belangrijk. Maar het is nu extra belangrijk, ook omdat Cambuur ook verloren heeft. Daarom is het ook mooi dat er 400 man mee gaan", aldus Kabasele.



Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner