U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Mark Diemers is realistisch: "We hebben uiteindelijk te weinig gevoetbald"


Mark Diemers is realistisch: "We hebben uiteindelijk te weinig gevoetbald"

Mark Diemers zag dat De Graafschap vrijdagavond te weinig creëerde om aanspraak te maken op een overwinning. Behoudens het eerste half uur speelde De Graafschap ondermaats. Veelzeggend was het dan ook dat Diemers de gevaarlijkste man was aan Doetinchemse zijde.

Prima eerste half uur

De Graafschap had in de eerste 30 minuten het betere van het spel. Zonder dat er echt grote kansen werden gecreëerd, controleerde de ploeg van Vreman de wedstrijd. "Het eerste half uur zag er prima uit. Toen konden we de bal goed verplaatsen." Het gevaarlijkste moment in de eerste helft voor de Superboeren kwam van Diemers zelf, die zijn vrije trap gekeerd zag worden door De Fockert.

Diemers gevaarlijkste man

Na de rust werd VVV meteen gevaarlijk via Resida. Het bleek een voorbode want niet veel later stond het 0-1 via Röseler. De Graafschap werd in de tweede helft alleen nog gevaarlijk via schoten van de aanvoerder, terwijl VVV de voorsprong uitbouwde. "Afgelopen wedstrijden had je bijvoorbeeld Piotr die veel scoorde. Dat kan een keer wat minder. Het is de bedoeling dat andere jongens het dan oppakken, maar dat is vanavond niet gebeurd."

"We moeten het zelf beter doen"

Ook de personele problemen, vooral in de achterhoede, werkten niet mee. "Op het moment hebben we blessures in de verdediging. En dan valt Jan Lammers ook nog uit, die achterin belangrijk is." Diemers vind niet dat de nederlaag daar aan te wijten is. "We moeten het zelf beter doen. Ik denk dat het wel zal helpen als je meer naar een vast team toe kan bouwen."

"Week vrij komt heel goed uit"

Wat dat betreft komt de interlandweek goed uit. "Die week vrij komt heel goed uit. Ik hoop dat we tegen Telstar weer de nodige jongens erbij hebben." De middenvelder vond het teleurstellend dat met de steun van het publiek, er tegen VVV niet meer in zat. "Afgelopen twee thuiswedstrijden hebben het natuurlijk geweldig gedaan. Het was een moeizame wedstrijd van beide kanten, we hebben uiteindelijk te weinig gevoetbald", besloot Diemers.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner