U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Mark Diemers: "Snel wedstrijden winnen is het enige medicijn"


Mark Diemers: "Snel wedstrijden winnen is het enige medicijn"

Mark Diemers baalde van de wedstrijd tegen Helmond Sport (2-4), waarin De Graafschap niet goed speelde en in een lege Vijverberg onderuit ging. Als aanvoerder nam hij zijn verantwoordelijkheid, zowel in de kleedkamer als bij de supporters, die buiten de stadionhekken steun boden.

"Lef en durf ontbrak"

De Superboeren kregen in de eerste helft vier doelpunten te verwerken. "Vier goals tegen kan gewoon niet, daar kun je niet tegen voetballen. Er zit momenteel te weinig lef en durf in de ploeg. Ook het zelfvertrouwen is niet goed natuurlijk. Je zag dat sommige spelers tegen Helmond niet in balbezit wilde komen, om daardoor geen fouten te maken. We speelden teveel ballen breed en terug en legden geen risico in het spel", analyseerde Diemers.

Lege Vijverberg

Er hing een aparte sfeer op De Vijverberg, waar supporters buiten de hekken voor vocale ondersteuning zorgden. "Heel vreemd. Ik kwam het veld op tijdens de warming-up en zag niemand zitten. De beleving was er totaal niet. De supporters hadden ons, zeker nu in een mindere periode, een steuntje in de rug kunnen geven. Pijnlijk dat ze er niet waren. Maar goed, we moesten er mee dealen."

"Ik sta voor deze groep"

"Snel wedstrijden winnen is het enige medicijn op dit moment, ook voor het vertrouwen. Daar gaan we alles aan doen", aldus Diemers, die als aanvoerder de spelersgroep op sleeptouw neemt. "Ik sta voor deze groep. Ik pak mijn verantwoordelijkheid, in de kleedkamer na de wedstrijd en bij de supporters na afloop. Ze hadden er respect voor en steunen ons enorm. Een volle Vijverberg tegen Fortuna Sittard zou fantastisch zijn, dat waarderen we als spelersgroep enorm. Het is fijn om de fanatieke aanhang in de rug te hebben."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner