U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Loting De Graafschap Pincvision F-Tournament


Loting De Graafschap Pincvision F-Tournament

Zondag 5 en maandag 6 april is het weer zover. Dan organiseert Achterhoek Younited de tweede editie van het De Graafschap Pincvision F-Tournament. Het toernooi wordt gespeeld op de velden van v.v. Doetinchem en het belooft weer een groot spektakel te worden. Het aantal deelnemende teams van het toernooi is gegroeid van 32 naar 41 teams. Deze deelnemende F-teams zijn allen convenantpartners van De Graafschap en Achterhoek Younited, waar De Graafschap Pincvision Voetbalacademie sinds dit seizoen onderdeel van uitmaakt.

Afgelopen maandagavond 2 maart vond de officiële loting van het toernooi plaats in stadion De Vijverberg, waar op 18 april ook de finale van het toernooi zal worden gespeeld. Op deze avond waren ook afgevaardigden van convenantclubs aanwezig.

De bijeenkomst werd geopend met een presentatie over Achterhoek Younited door Leon Broekhof, Coördinator Talent & Vereniging bij Achterhoek Younited. Hij vertelde over de activiteiten waar Achterhoek Younited momenteel mee bezig is op o.a. het gebied van topsport, talentontwikkeling en onderwijs en wat zij, in samenwerking met De Graafschap kan betekenen voor de convenantpartners.

Na deze presentatie was het tijd voor de officiële loting voor het toernooi, gepresenteerd door Marc Teloh. Dit alles werd op film vastgelegd. De loting begon met een interview met Edo Bosga (algemeen directeur Pincvision) en Dennis te Braak (Hoofd Jeugdopleiding De Graafschap Pincvision Voetbalacademie). Samen blikten zij terug op het toernooi van vorig jaar en het doel van het De Graafschap F-Tournament: het versterken van de band met de convenantpartners en het scouten van nieuwe talenten voor De Graafschap Pincvision Voetbalacademie.

Na het interview begon het trekken van de lootjes, aangevoerd door Melle Meerdink, vorig jaar spelend voor het winnende team FC Winterswijk en Luuk de Jong, oud-(jeugd)speler van De Graafschap en maakt nu zijn doelpunten voor PSV. De loting werd gedaan in 2 delen. Eerst werd er geloot voor zondag 5 april en vervolgens voor maandag 6 april.

De video van de loting is in dit bericht te zien en wordt ook via social media verspreidt.

Winactie

Retweet het Twitter-bericht van Achterhoek Younited over de video van de loting en maak kans op 1 van de 2 paar gesigneerde voetbalschoenen van Luuk de Jong!
Heb je geen Twitter, maar wil je wel kans maken op de prijs, zorg dan dat jouw vereniging de video van de loting op hun website deelt of deel de video op Facebook.

Op vrijdag 20 maart wordt de winnaar van de gesigneerde voetbalschoenen bekend gemaakt.

Achterhoek Younited, De Graafschap en Pincvision hoopt u tijdens de Paasdagen te mogen verwelkomen op het De Graafschap Pincvision F-Tournament!

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/wSKihJwJV6I

IMG_6833.jpg

FullSizeRender.jpg

IMG_6845.jpg


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner