U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Lion Kaak: "We hebben verdiend gewonnen"


De Graafschap won zaterdagavond met 2-1 van FC Oss en pakte belangrijke punten in de strijd om de play-offs in de Jupiler League. Lion Kaak maakte als invaller zijn rentree in stadion De Vijverberg en werkte met zijn teamgenoten hard om de driepunter tegen Oss binnen te halen. Na afloop sprak Kaak van een verdiende zege.

Goede beginfase

"Ik denk dat we erg goed begonnen aan de wedstrijd. De eerste twintig minuten speelden we goed en kregen we meteen het publiek achter ons. In die fase was een doelpunt nodig, dan kun je ook rustiger gaan voetballen. Na 25 minuten pakt Hidde (Jurjus, red.) een fantastische bal, waardoor we in de wedstrijd bleven", aldus Kaak na afloop van het duel.

"Publiek steunde ons fantastisch"

"In de tweede helft kwamen we goed uit de kleedkamer. Na de 1-1 bleven we met zijn allen voetballen en creëerden we een aantal goede kansen. Als de eindpass beter was geweest, hadden we er twee doelpunten bij kunnen maken. Op het einde van het duel is het knokken om de drie punten te behalen. Het publiek stond er fantastisch achter, dat voor ons belangrijk was in die fase."

"Samen D'RAN is belangrijk"

"Ik denk dat de zege verdiend is. Als de kansen benut werden, hadden we een ruimere zege geboekt. Iedereen beseft dat de basis, de inzet en hard werken, erg belangrijk is. Daar moeten we de komende wedstrijden vanuit gaan. Het belangrijkst is om samen D’RAN te gaan", besloot Kaak.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner