U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Lion Kaak: "We hebben teveel kwaliteit in de selectie om op deze plek te staan"


Lion Kaak: "We hebben teveel kwaliteit in de selectie om op deze plek te staan"

Lion Kaak was vol ongeloof na de verloren wedstrijd tegen Helmond Sport. Het kind van de club voelde zich schuldig ten opzichte van alle Superboeren. "Voor onszelf maar vooral naar de supporters toe kunnen we dit niet maken."

"Ongelooflijk wat hier gebeurde"

Vooraf werd al gesproken van een 'spookwedstijd' in een lege Vijverberg. Dat werd werkelijkheid in de negatiefste zin van het woord. "Het is ongelooflijk wat hier gebeurde. Voor onszelf, maar vooral naar de supporters toe kunnen we dit niet maken. Het lukt nu even niet. We moeten samen met iedereen met deze prachtige club door", sprak Kaak zijn teleurstelling uit. 

Respect voor de supporters

Kaak sprak vol lof over de aanwezigheid van de supporters buiten het stadion. "Groot respect voor de supporters. Hoe zij weer aanwezig waren, hoe ze ons na de wedstrijd weer ontvangen: dat is wél De Graafschap en dát gaat ons weer helpen." Ondanks de fikse achterstand en het feit dat ze achter de hekken van het stadion stonden, waren ze goed hoorbaar. "We hoorden ze continu tijdens de wedstrijd. Zelfs zo'n wedstrijd zijn ze er en de groep beseft maar al te goed dat we daar respect voor moeten hebben."

"Wij gaan terugkomen"

De wedstrijd lag met de rust al in het slot. In de tweede helft kwam De Graafschap niet verder dan een treffer van Van den Hurk, die de eindstand op 2-4 bepaalde. "Zij komen er eigenlijk totaal niet meer uit. Maar wij weten het in eindfase ook niet." Kaak vroeg zich hardop af waarom dat niet lukte. "Lef? Het gaat in de koppies spelen. We moeten nu spelers in het veld hebben die op gaan staan, te beginnen bij Achilles."

"Wij gaan ze terug belonen en dat zullen zij terugzien op het veld", doelde Kaak op de onvoorwaardelijke steun van de supporters. "We hebben teveel kwaliteit in de selectie om op deze plek te staan. Dat kan echt niet. Wij gaan terugkomen."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner