U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Karim Tarfi: "Hoop dat we nu los zijn"


Karim Tarfi kroonde zich vrijdagavond tot matchwinner bij De Graafschap. De vreugde was groot na zijn winnende goal tegen SC Cambuur (2-3). We kunnen een glimlach niet onderdrukken als we zijn geniale vrije trap nog eens voorbij zien komen en ook zijn interview met FOX Sports zorgt voor lachende gezichten.

"Hoop dat we los zijn"

"Dit is een heerlijk gevoel, vooral na drie à vier maanden sukkelen met blessures. Het gaat nu weer twee à drie weken goed. Een heerlijk gevoel, die winnende goal maken tegen Cambuur. Ik hoop dat we nu los zijn", begon Tarfi het gesprek. De Belgische middenvelder ging 'als Cristiano Ronaldo' achter de bal staan voor de vrije trap, zo stelde de reporter. "Maar ik ga mezelf niet met hem vergelijken. Ik ben daar nog heel ver van. Maar hard werken heeft geloond."

"Chapeau voor de hele ploeg"

"Het maakte mij niet uit wie de winnende zou maken. Ik wilde winnen en dat is gebeurd. Ik heb het geluk dat ik het was. Het hele team heeft gebikkeld, heel hard gewerkt. Met z'n tienen op het eind ook nog, chapeau voor de hele ploeg", jubelt Tarfi vervolgens. Hij zag dat De Graafschap nog bijna met slechts één punt of zelfs zonder punten naar Doetinchem moest reizen. "Zo gaat het in het voetbal. Het kan vaak alle kanten op, zoals je hebt gezien."

Simpel spelen...

"We stonden met 0-2 voor, gaven het bijna uit handen, bleven strijden en nemen de drie punten mee naar Doetinchem", aldus de hoofdrolspeler, die van trainer Jan Vreman één boodschap meekreeg. "Simpel spelen, dat was het eigenlijk", glimlachte Tarfi, wiens vrije trap bij lange na niet 'simpel' was. Dacht hij direct al dat die knal tegen de touwen zou gaan? "Nee, eigenlijk niet. Ik raakte 'm lekker en hij vliegt erin." Op naar de volgende wedstrijd, zaterdag tegen FC Utrecht.

Foto met dank aan Henk Jan Dijks van Dijksfotografie


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner