U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jong De Graafschap wint oefenwedstrijd van Jong NEC


Jong De Graafschap heeft dinsdag in Nijmegen de oefenwedstrijd tegen NEC Nijmegen met 0-1 gewonnen. Het winnende doelpunt werd gemaakt door Nathan Kabasele. Jeroen Tesselaar en Alexander Bannink maakten voor het eerst weer minuten sinds hun blessures.

Trainer Richard Roelofsen liet Tesselaar en Koolhof beiden 60 minuten meedoen. Zij zijn op de weg terug. “Het was in die zin een heel nuttige oefenwedstrijd. Deze jongens kunnen straks weer aansluiten bij het eerste.” Ook Alexander Bannink maakte sinds lange tijd weer speelminuten. “Hij kwam erin voor Koolhof en heeft het goed ingevuld. Al deze jongens zijn zonder problemen de wedstrijd doorgekomen.”

De beloften lieten een goede partij zien. “Ondanks het moeilijk bespeelbare veld hebben we het prima gedaan, vooral de eerste helft.” Kabasele was de maker van het enige doelpunt op Sportpark de Eendracht. “Hij heeft een goede indruk gemaakt. Ik denk dat hij langzaam op de weg is waar wij hem willen hebben.” 

Basisopstelling Jong De Graafschap: Eric Verstappen; Niek van den Berg, Mart Raterink, Tim Linthorst, Jeroen Tesselaar; Tom Menting, Lion Kaak, Youssef El Jebli, Dean Koolhof, Erik Quekel en Nathan Kabasele.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner