U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jong De Graafschap verliest oefenwedstrijd van IJsselmeervogels


Jong De Graafschap verliest oefenwedstrijd van IJsselmeervogels

Jong De Graafschap heeft dinsdagavond het oefenduel tegen IJsselmeervogels met 1-0 verloren. In Spakenburg was de ruststand 0-0 en zorgde Ralph Hovestad in de tweede helft voor het enige doelpunt namens de thuisploeg. Bij de ploeg van Roelofsen deden ondermeer Straalman, Van den Hurk, Kaak en Cicek mee. 

Het was een nuttige oefenwedstrijd volgens Richard Roelofsen, waarin veel spelers aan bod kwamen. "De eerste zeventig minuten hebben we met zeven spelers van het eerste gespeeld. De eerste helft was prima. De intentie was goed en we staken er veel energie in. In de tweede helft werd het wat slordiger, vooral in balbezit. In de laatste 20 minuten gingen we nog één op één spelen en kregen we nog kleine kansjes. Maar voor ons was het belangrijk dat de jongens minuten zouden maken. Dat had anders op zondag niet gekund. Het was een goede oefenwedstrijd tegen een aardige tegenstander. Al met al was het een nuttige avond," besloot Roelofsen. 

Basisopstelling Jong De Graafschap: Heusinkveld; Nieuwpoort, Straalman, Vreman, Cicek; Jankovic, Kaak, Bannink, Keurntjes; Van den Hurk en Versteeg.

Jong De Graafschap kwam afgelopen zondag niet in actie vanwege een onbespeelbaar veld bij UDI'19. Deze wedstrijd zal worden ingehaald op 23 februari. De aftrap is om 19.00 in Uden. Aanstaande zondag treedt Jong De Graafschap aan in Dongen tegen de plaatselijke V.V. Die wedstrijd begint om 14.30. 


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner