U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jong De Graafschap verliest in Arnhem van Jong Vitesse


Jong De Graafschap heeft maandagavond verloren op bezoek bij Jong Vitesse. Na een 0-1 voorsprong met de rust, door een doelpunt van Vincent Vermeij, scoorden de Arnhemmers twee keer in de tweede helft. Er had meer ingezeten voor de beloften van De Graafschap, vond trainer Richard Roelofsen.

"De eerste helft begonnen we niet goed. In het eerste kwartier kregen zij een paar goede kansen. Met onder meer twee schoten op de paal. Daar kwamen we goed weg. Uit het niets komen we dan op een 0-1 voorsprong door een fout van de keeper van Vitesse. Daarna gingen wij ook beter spelen. We gingen de duels aan en kwamen beter in het spel. In de rust was ik dan ook tevreden met de 0-1 voorsprong."

"Na rust profiteren zij van twee mindere momenten van ons. Dan heb je nog vijftien minuten te spelen. Toen zijn we in een 3-5-2 formatie gaan spelen. We creëerden toch nog wat kansen op de gelijkmaker. 2-1 is denk toch een terechte uitslag, gezien het spelbeeld van de hele wedstrijd. Toch denk ik dat er meer had ingezeten voor ons." Vincent Vermeij scoorde in de eerste helft, maar moest in de rust gewisseld worden. "Hij deed het heel goed. Maar hij gaf in de rust aan wat te spanning te hebben op zijn hamstring. We hebben hem uit voorzorg gewisseld, want we kunnen geen risico nemen in deze periode van de competitie", aldus Roelofsen.

Opstelling Jong De Graafschap: Jasper Heusinkveld; Niek van den Berg, Robin Pröpper, Tim Linthorst, Tolgahan Cicek (71' Tom Klein Kranenberg); Mart de Jong, Aron de Koning, Aleksandar Jankovic, Andrew Driver (46' Tom Menting); Jeroen Meurs en Vincent Vermeij (46' Shanti Bedrosian).


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner