U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jong De Graafschap speelt doelpuntloos gelijk op bezoek bij Jong FC Den Bosch


Jong De Graafschap speelt doelpuntloos gelijk op bezoek bij Jong FC Den Bosch

Jong De Graafschap heeft zaterdagavond gelijkgespeeld tegen de beloften van FC Den Bosch. De brilstand bleef tot het eind van de wedstrijd op het bord staan, waardoor de ploeg van Richard Roelofsen een punt meenam uit Den Bosch. 

Jong De Graafschap was de bovenliggende partij in Den Bosch. Het vele balbezit kon niet worden omgezet in doelpunten of grote kansen. "Als je naar het aantal kansen kijkt is het een terechte uitslag, maar als je naar het balbezit kijkt niet. Wanneer je zoveel de bal hebt en het blijft 0-0, is dat toch een teleurstelling. Het had even mee moeten zitten vanavond", doelde Roelofsen onder meer op een uitstekende redding van de keeper van Jong FC Den Bosch. 

"Gezien het spelbeeld had ik er iets meer van verwacht. Het is de kunst voor ons om beter te gaan verdedigen. We hielden de nul, dus dat is gelukt. Waar we normaal iedere wedstrijd scoren, gebeurde dat vanavond niet." Het verschil op de ranglijst tussen nummer vijftien Jong De Graafschap en de nummer zeventien blijft vijf punten. Daartussen staat UDI'19, dat nog twee duels moet inhalen. Aanstaande donderdag 23 februari speelt Jong De Graafschap de inhaalwedstrijd tegen UDI'19: een wedstrijd waarin de ploeg van Roelofsen afstand kan nemen van een directe concurrent. 

Basisopstelling Jong De Graafschap: Rondeel; Straalman, Vreman, Linthorst, Hekkers; Van Overbeek, El Hammouchi, Dusink, Keurntjes; Quekel en Versteeg.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner