U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jan Vreman: "We moeten onze handen dichtknijpen met een punt"


Jan Vreman: "We moeten onze handen dichtknijpen met een punt"

De Graafschap nam maandag een punt mee uit Leeuwarden en dat was het maximaal haalbare, zag ook trainer Jan Vreman in. Laat in de wedstrijd kopte Piotr Parzyszek de 1-1 binnen tegen SC Cambuur, dat eigenlijk de betere partij was.

"Te weinig voor elkaar gekregen"

"Je hoopt er onderuit te kunnen voetballen op bepaalde momenten. Daar zijn we met z'n allen mee bezig geweest. Maar als je de wedstrijd dan kijkt, heb ik dat niet genoeg teruggezien", begon Vreman na afloop op de persconferentie. "We kunnen excuses aanvoeren van veel geblesseerden. Die zijn er ook absoluut, maar we hebben gewoon te weinig voor elkaar gekregen."

Bednarek keept goed

"Als je hele wedstrijd bekijkt, moeten we onze handen dichtknijpen met één punt. Bij de spaarzame aanval die we toch krijgen, komen bepaalde kwaliteiten boven. En op dat moment klopt het bij ons dan net", weet de coach. "Zeker op einde van de wedstrijd deden zich nog behoorlijk hachelijke situaties voor, waarin Filip goed stond te keepen. Dan moeten we gewoon tevreden zijn met het punt dat we kunnen meenemen."

"Maximaal haalbare"

"Dit was het maximaal haalbare. We hebben absoluut niet meer verdiend, als dit al verdiend zou zijn. Het werkt niet altijd zo, dus met een punt zijn we tevreden. Maar we moeten wel goed kijken naar het spel en zullen de schade opmaken." Vreman zag namelijk de nodige spelers geblesseerd uitvallen. "Vrijdag is de volgende wedstrijd, absoluut een belangrijke (tegen VVV-Venlo, red.). Kijken wat we dan op de been kunnen brengen."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner